Κάρλο Αντσελότι - Ρεάλ Μαδρίτης Credits: X/Real Madrid C.F.

Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης: Διέψευσε Αντσελότι και συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

10.06.24 | 20:36

Ο Κάρλο Αντσελότι, την ημέρα των 65ων γενεθλιών του, «τάραξε» τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με δήλωσή του, πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το καλοκαίρι του 2025.

Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε αντιδράσεις και η Ρεάλ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει με υπεφηφάνεια και ενθουσιασμό και αυτή τη διοργάνωση και γι’ αυτό θα συμμετάσχει κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι ουδέποτε αμφισβητήθηκε η συμμετοχή της στο νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διοργανώσει η FIFA την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024/2025. Ως εκ τούτου, ο σύλλογός μας θα λάβει μέρος, όπως έχει προγραμματιστεί, σε αυτή την επίσημη διοργάνωση, την οποία αντιμετωπίζουμε με υπερηφάνεια και με απόλυτο ενθουσιασμό για να κάνουμε και πάλι τα εκατομμύρια των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο να ονειρεύονται έναν νέο τίτλο».

Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε πως τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για νέους τίτλους.

«Στη συνέντευξή μου στην Il Giornale, τα λόγια μου σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA δεν ερμηνεύτηκαν με τον τρόπο που ήθελα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από το ενδιαφέρον μου από το να απορρίψω το ενδεχόμενο να αγωνιστώ σε ένα τουρνουά που θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μεγάλους τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης», έγραψε στο X, ο πολύπειρος τεχνικός.