Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μιρτσέα Λουτσέσκου για Ραζβάν: «Οι οπαδοί τον κράτησαν – Στον ΠΑΟΚ για το Champions League»

11.06.24 | 09:19

Συνέντευξη για την πορεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, αλλά και τις προτάσεις που είχε κατά τη διάρκεια της σεζόν που τελείωσε, πριν από μερικές εβδομάδες, έδωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Μάλιστα, ο 78χρονος πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Κάλιαρι αλλά και της Μπεσίκτας , για τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, τονίζοντας πως κατά τη γνώμη του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα έπρεπει να φύγει από τον «δικέφαλο» του βορρά.

Συγκεκριμένα, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είπε:

Για το ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της Κάλιαρι: “Έπρεπε να φύγει, αλλά υπήρχε μεγάλη πίεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Του ζήτησαν να μείνει για το Champions League. Είναι ακόμα νέος. Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον”.

Για το αν προσπάθησε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ιταλία: “Όχι. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να παίζεις στο Champions League παρά να παλεύεις για να μην υποβιβαστείς“.

Για το αν θα επιστρέψει στους πάγκους: “Θέλω να γυρίσω πίσω. Είχα δύο-τρεις ευκαιρίες. Η Μπεσίκτας με ήθελε τον Φεβρουάριο, αλλά δεν ήθελα να κάνω το ίδιο λάθος που έκανα αναλαμβάνοντας την Ίντερ . Τους είπα να πάρουν τον Ράζβαν, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει“.