Monobala#not

Το monobala.gr παρουσιάζει: Ποδόσφαιρο πέρα από κάθε λογική… μέσω videos

12.06.24 | 11:55

Το ποδόσφαιρο τα έχει όλα. Συγκινήσεις, μαγικές στιγμές, εντάσεις, επεισόδια, απίστευτα γκολ, ατυχίες, αξέχαστες φάσεις, ευκαιρίες… που δεν χάνονται, προτάσεις γάμων, τα πάντα μπορούν να συμβούν στον «βασιλιά των σπορ».

Αρκετά από αυτά τα περιστατικά γίνονται viral στα social media, κάποια προκαλούν γέλιο, άλλα προβληματισμό, άλλα μας κάνουν να λέμε «αυτά δεν γίνονται».

Όπως για παράδειγμα φάσεις,,, πέρα από κάθε λογική:

 

 

 

Τo monobala.gr θα σας παρουσιάζει κάποιες από τις… ξεχωριστές στιγμές που μας προσφέρει η «στρογγυλή θεά». Που τις πλείστες των περιπτώσεων δεν γίνονται αντιληπτές από το ευρύ κοινό. Και που σαφώς είναι πολύ περισσότερες από αυτές που θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε εδώ

Ας ξεκινήσουμε…

Μετράνε κι αυτά τα γκολ

«Τρύπωσε» και δεν τον πήρε και κανείς χαμπάρι. Ο παίκτης του Κατάρ πήρε τη μπάλα εκτός γραμμής (άουτ), την έδωσε στο συμπαίκτη του κι εκείνος σκόραρε. Ούτε γάτα ούτε ζημιά, με τις… ευλογίες επόπτη και διαιτητή. Και μιλάμε για επίσημο ματς και συγκεκριμένα των προκριματικών του Μουντιάλ 2026 της Ασιατικής Ζώνης. Η εθνική ομάδα της Ινδίας μέχρι το 73΄ είχε το προβάδισμα με 1-0!

 

 

Ο ΜακΓκιν… τα έδωσε όλα στο πάρτι καλωσορίσματος

Τον γνωρίσαμε… καλύτερα στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα, στους ημιτελικούς του Conference League. Τώρα μάθαμε ότι ο «κάπτεν» της αγγλικής ομάδας ξέρει και να χορεύει.

Ο Τζον ΜακΓκιν βρίσκεται με τη Σκωτία στη Γερμανία για την τελική φάση του Euro 2024 και στο πλαίσιο της…. βαυαρικής υποδοχής που έγινε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στο «Garmisch-Partenkirchen» έγινε… ένα με τους χορευτές.

 

 

Όσκαρ ατυχίας ο Μπολτ: Έβγαλε ασίστ και μετά έκοψε τον Αχίλλειο

Είναι γνωστή η αγάπη του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπολτ, για το ποδόσφαιρο. Στάθηκε, όμως, άτυχος, καθώς στον τελευταίο αγώνα που συμμετείχε για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ έβγαλε μία μαγική ασίστ στον Ντελ Πιέρο (σκόραρε φυσικά ο Ιταλός), λίγο αργότερα υπέστη σοβαρή ζημιά στον Αχίλλειο κι αποχώρησε με φορείο!

Η ασίστ του Μπολτ:

 

Μετά τον τραυματισμό του:

 

 

Σκοράρει και ως dj ο Χάαλαντ

Σιγά μην κάτσει να σκάσει ο Έρλινγκ Χάαλαντ που η Νορβηγία δεν προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro. Ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι «ξεσάλωσε» σε πάρτι στην Ίμπιθα, δείχνοντας τις ικανότητες του και ως dj, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

 

 

Φάουλ δεν πήρε, αλλά «εισιτήριο» για Παρίσι

Να μην πούμε ονόματα που θυμηθήκαμε όταν είδαμε το παρακάτω βίντεο, πάλι από το φιλικό της Πολωνίας με την Τουρκία.

Ο πρωταγωνιστής του, Πάβελ Νταβίντοβιτζ, μας χάρισε μίας από τις χειρότερες… προσομοιώσεις φάουλ στην ιστορία του αθλητισμού. Βούτηξε, ως άλλος Γκρεγκ Λουγκάνις, στην περιοχή του για να ζητήσει φάουλ μετά από ενέργεια με τον επιθετικό. Και μπορεί να μην πήρε φάουλ, ωστόσο, εξασφάλισε το εισιτήριο για το ολυμπιακό τουρνουά καταδύσεων του Παρισιού!

 

Ρεσιτάλ Γκιουλέρ με Πολωνία

Μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο 19χρονος Τούρκος διεθνής θα κάνουν… παπάδες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάρτε μια γεύση από τις ικανότητες του Αρντά Γκιουλέρ (νο 8) στο φιλικό της Δευτέρας με την Πολωνία.

 

 

Οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορούνται για ρατσισμό

Viral έχει γίνει το συγκεκριμένο βίντeο στα κινεζικά social media. Δημοσιογράφος από την Κίνα κατηγορεί ορισμένους Ισπανούς για ρατσισμό σε μια γιορτή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο. Μάλιστα, για το περιστατικό ενημερώθηκε και η κινεζική πρεσβεία!

 

 

Το πέναλτι της χρονιάς

Εδώ και μερικά 24ωρα διεξάγεται στη Νότια Αφρική το τουρνουά Engen Sports Knockout Challenge Champions.

Πρόκειται για διοργάνωση για νεαρά παιδιά και η οποία μας χάρισε ένα από τα πιο ασυνήθιστα πέναλτι της χρονιάς. Ποιός το εκτέλεσε ή, το όνμα της ομάδας του είναι το λιγότερο. Η εικόνα μιλά από μόνη της!!!