ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει στην Τούμπα ο Καμαρά

11.06.24 | 18:59

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2024-25 βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαντί Καμαρά φαίνεται να είπε το πολυπόθητο «ναι» στον «δικέφαλο».

Όπως προκύπτει, ο 27χρονος Αφρικανός μέσος, που σε λίγες ημέρες μένει και τυπικά «ελεύθερος» από τον Ολυμπιακό, απάντησε θετικά στην πρόταση των «ασπρόμαυρων» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, αφού πρώτα οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών πέρασαν από… χίλια κύματα!

Τελικά, παρότι την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε πως εγκαταλείπει την προσπάθεια για απόκτηση του Καμαρά λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε εντός της προθεσμίας που του δόθηκε, ο ΠΑΟΚ άνοιξε εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τον κεντρικό χαφ και τον «έψησε» πως το μέλλον του είναι… ασπρόμαυρο, παρά το ότι αυτός ήθελε ιδανικά να επιστρέψει στη Γαλλία αλλά και περισσότερα χρήματα!

Ωστόσο, το γεγονός πως η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του, σε συνδυασμό με την μεγάλη επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να τον φέρει στην Τούμπα, φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην όλη υπόθεση και έτσι ο Καμαρά βρίσκεται κυριολεκτικά μία ανάσα από το να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».