Συνεργασία ΠΑΕ Κηφισιάς με Λεοντικό: «Στόχος ο δήμος να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου σε γυναίκες και άνδρες»

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Συνεργασία ΠΑΕ Κηφισιάς με Λεοντικό: «Στόχος ο Δήμος να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου σε γυναίκες και άνδρες»

12.06.24 | 23:45

Ο Λεοντικός Κηφισιάς, μετά από μια δυναμική χρονιά στην Β’ Εθνική κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στα «σαλόνια» της Women’s Football League, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Σε ανακοίνωση της η αθηναϊκή ομάδα εξέφρασε την θετική της στάση στο αίτημα της ΠΑΕ Κηφισιάς, η οποία κάλεσε όλους τους τοπικούς φορείς της πόλης με σκοπό το ποδόσφαιρο στον Δήμο να γίνει ένα και να ενώσει όλους τους φίλους του.

Ο σύλλογος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη και τη διάθεση του για συνεργασία με την ΠΑΕ, με στόχο όπως ανέφερε η Κηφισιά να εκπροσωπείται από μια ομάδα σε γυναίκες και άνδρες.

Η ανακοίνωση του Λεοντικού Κηφισιάς:

«Στα λίγα χρόνια ύπαρξης του Λεοντικού έχουμε καταφέρει , πέρα από τις όποιες αγωνιστικές μας επιτυχίες, να πορευόμαστε και με τις αρχές που μας διέπουν, κυρίως το «ευ αγωνίζεσθε», αλλά και τον σεβασμό προς το παιχνίδι πρώτα και στους συμμετέχοντες προς αυτό.

Αρχές τις οποίες ακολουθεί πιστά και η μεγάλη ομάδα της πόλης μας η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Στις 14/5/2024 η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση καλώντας όλους τους τοπικούς φορείς (αθλητικούς και μη) της πόλης μας , με απώτερο σκοπό το ποδόσφαιρο στον Δήμο μας να γίνει ένα και να ενώσει υπό την σκέπη του , όλους τους φίλους του αθλητισμού.

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στο φίλαθλο κοινό, πως ο σύλλογος μας δηλώνει ΠΑΡΩΝ στο κάλεσμα αυτό!

Η απόλυτη στήριξη μας καθώς και η διάθεση μας για συνεργασία σε όλους τους τομείς είναι δεδομένη, με σκοπό να γίνει πραγματικότητα το κοινό μας όραμα και η πόλη μας η Κηφισιά να εκπροσωπείτε από μια ομάδα ποδοσφαίρου σε γυναίκες και άνδρες».