Credits: Intime

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Τρόλλαρε τους πάντες και παραμένει στην Τσέλσι η αστέρας Σαμ Κερ

13.06.24 | 16:00

Η Σαμ Κερ ανανέωσε το συμβόλαιο της με την πρωταθλήτρια Αγγλίας Τσέλσι μέχρι το 2026 και οι χιλιάδες θαυμαστές της έχουν κατακλίσει τα social media.

Οι διαχειριστές των social media του συλλόγου αλλά και η ίδια η παίκτρια φαίνεται ότι έχουν βαθιά αίσθηση του χιούμορ.

Αρχικά ανάρτησαν ένα βίντεο με την επιθετικό εμφανώς συγκινημένη να δηλώνει την αποχώρηση της από την λονδέζικη ομάδα.

Αμέσως προκλήθηκε σάλος με πολλούς να το πιστεύουν καθώς η επιθετικός απουσιάζει εδώ και 6 μήνες από την ομάδα λόγω ρήξης χιαστού.

Δεν πέρασαν πολλά λεπτά, μέχρι που οι ίδιοι ανάρτησαν ένα νέο βίντεο, το οποίο δείχνει την παίκτρια να διαβάζει στο κινητό της την είδηση της αποχώρησης της και να λέει χαρακτηριστικά «δεν πάω πουθενά».

Οι κατακτήσεις της με την φανέλα των «μπλε»

Η Αυστραλιανή, σε σχεδόν 5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, μετρά 99 γκολ και 11 σημαντικές διακρίσεις τόσο ατομικές όσο και συλλογικές.

Με την Τσέλσι έχει χριστεί πέντε φορές πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ έχει κατακτήσει 3 FA Cup και 2 League Cup.

Επιπλέον, στην Ευρώπη με τους «μπλε» έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και μια μέχρι το τελικό, όπου και γνώρισαν βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Αποτελεί τη πρώτη γυναίκα που έγινε εξώφυλλο του παιχνιδιού «FIFA»

Το 2022 έγινε η πρώτη γυναίκα που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του παιχνιδιού «FIFA» της EA Sports μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ το 2023 ήταν 2η στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, πίσω από την Ισπανίδα Αϊτάνα Μπονμάτι που κατέκτησε τον τίτλο.

Η Αυσταλιανή διεκδικούσε επίσης το βραβείο της παίκτρια της χρονιάς του BBC και υποψήφια για το FIFA FIFPro World XI.

Παρά την 6μηνη απουσία της ανανέωσε με τη Τσέλσι

Το 2024 ξεκίνησε πολύ άσχημα για την επιθετικό καθώς υπέστη ρήξη στον πρόσθιο χιαστό κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Μαρόκο και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.