Συνεχίζει τις ανανεώσεις με τον έμπειρο Ανδρέα Γαρυφαλή ο 'Ηφαιστος Credits: Ifaistos fc

Τοπικά

Ο Ήφαιστος συνεχίζει τις ανανεώσεις με τον έμπειρο Ανδρέα Γαρυφαλή

15.06.24 | 13:33

Ο Ήφαιστος με ανακοίνωση του έκανε γνωστή την παραμονή του Ανδρέα Γαρυφαλή στο ρόστερ της ομάδας.

Ο σύλλογος μετά την ανανέωση συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιάννη Χαζηράκη και με τους παίκτες Πέτρο Πόγκα, Γιάννη Χωραφάκη, Μιχάλη Καφούση, Αντώνη Λαβράνο, Βαγγέλη Καβρουδάκη και Γιάννη Κουτσοκολάκη «έδεσε» και τον έμπειρο Γαρυφαλή ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΧ και όπως όλα δείχνουν θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό που συνέβαλε στην επιτυχία της.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Είναι γνωστό πως η ομάδα μας λόγω της παρθενικής της παρουσίας στο Α’ τοπικό θα κληθεί να πλεύσει σε αχαρτογράφητα νερά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί την ανάγκη παρουσίας ενός έμπειρου συνοδοιπόρου ο οποίος έχει κάνει με επιτυχία αυτό ταξίδι, ώστε να σου υποδεικνύει ξέρει και κακοτοπιές να σε συμβουλεύει ποια ρότα να πάρεις ώστε να έχεις ήρεμα νερά, κι όταν τα πράγματα ζορίζουν να “κάνει και κουπί”.

Είμαστε τυχεροί που ο εμπειρότερος όλων είναι ήδη συνταξιδιώτης σε όλη την πορεία μας τα τελευταία 5 χρόνια και θα παραμείνει. Με μεγάλη χαρά γνωστοποιούμε στο φίλαθλο κοινό πως ο Αντρέας Γαρυφαλής, και τη προσεχή σεζόν, θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.

Αντρέα σου ευχόμαστε να είσαι υγιής ώστε να συνεισφέρεις τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια.

Το ταξίδι μας συνεχίζεται».