Επιστροφή Χατζισαφί και τα δεδομένα ενόψει Τούμπας Φωτογραφία: Intime

ΑΕΚ

Επιστροφή Χατζισαφί και τα δεδομένα ενόψει Τούμπας

09.02.24 | 16:25

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Ο Εχσάν Χατζισαφί προπονήθηκε για πρώτη φορά στα Σπάτα κάνοντας ένα πρόγραμμα προσαρμογής και η συμμετοχή του στην αποστολή της Κυριακής παραμένει ανοιχτή.

O Ιρανός προπονήθηκε για πρώτη φορά για το 2024 στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του στο Copa Asia με την Εθνική Ιράν. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ έχει να παίξει πάνω από ένα μήνα με τη φανέλα της Ένωσης και ως εκ τούτου ακολούθησε ένα πρόγραμμα προσαρμογής στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι είναι αρκετά δύσκολο να παίξει στην Τούμπα, όμως στην ΑΕΚ επί Αλμέιδα ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Δεν αποκλείεται ο παίκτης να μπει τελικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αφού έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω της συμμετοχής του στο Copa Asia. Παραμένει αρκετά δύσκολο να βρεθεί στην αρχική 11αδα με αποτέλεσμα ο Αλμέιδα να αναζητά αλλού τη λύση σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι εναλλακτικές του Αλμέιδα

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Πήλιος έχει πάρει όλα τα προηγούμενα ματς μετά το τέλος των μαζεμένων ντέρμπι και ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας τα έχει πάει και αρκετά καλά. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που ο Αλμέιδα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη που… «έκαιγε» η μπάλα αποφάσισε να προφυλάξει τον Πήλιο ποντάροντας στην αλλαγή πλευράς του πιο έμπειρου Ρότα, πάντα υπάρχει πιθανότητα να ακολουθήσει ξανά την ίδια πεπατημένη σε ένα ανάλογης δυσκολίας ματς, όπως θα είναι το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.