Οι πρώτες δηλώσεις του Λουτσέσκου Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Και την ψυχή μου για τον ΠΑΟΚ» (vid)

09.02.24 | 18:55

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη που τον έκανε καλύτερο προπονητή και υποσχέθηκε να δώσει την ψυχή του για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισετην απόφασή του ως επιλογή ζωής. Ως μία επιλογή που είναι απόρροια των δεσμών που έχει «χτίσει» με τους ανθρώπους του «δικεφάλου».

Στο μήνυμά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε:

«Είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ηταν μια επιλογή, ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων, ζωής αν θέλετε. Ηταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Σαββίδη κι εμένα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά. Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα, όλη μου την ψυχή, όλη μου τη διαθεσιμότητα σ’ αυτή τη δουλειά, για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν ενέργεια και δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες αυτές τις σεζόν που ήμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή.

Σας ευχαριστώ όλους. Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ όλα αυτά. Είμαι εδώ! Είμαστε εδώ!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)