Ο Ανσαριφάρντ στον δρόμο για να ενσωματωθεί στον Άρη Φωτογραφία: Intime

Άρης

Ο Ανσαριφάρντ έρχεται στον Άρη και ο Κάρλσον αποχαιρετάει

09.02.24 | 20:42

Η μέρα της άφιξης του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Άρη έφθασε. Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός αναμένεται αύριο (10/2) στα Ιωάννινα και θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο αποκλεισμός του Ιράν στα ημιτελικά του Asian Cup, από το Κατάρ και η μη πρόκρισή του στο τελικό άνοιξε τον δρόμο για τον ερχομό του Ανσαριφάρντ. Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός άφησε πίσω του την Ντόχα επέστρεψε στην Κύπρο για να μαζέψει τα πράγματά του μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Ομόνοια.

Μπαίνει στην αποστολή ενόψει Παναιτωλικού

Ο Ανσαριφάρντ αναμένεται το Σάββατο (10/2) στην Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στα Ιωάννινα, όπου βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επόμενο είναι ότι δεν θα βρεθεί φυσικά στην αποστολή, αλλά δεν αποκλείεται να είναι σε αυτήν του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η αποστολή του Άρη είναι προγραμματισμένο να παραμείνει στα Ιωάννινα όπου θα κάνει προπόνηση αποφόρτισης την Κυριακή και κανονική το πρωί της Δευτέρας, πρωτού μεταβεί στο Αγρίνιο. Αυτό σημαίνει πως ο Ανσαριφάρντ θα κάνει τις πρώτες του προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού και με δεδομένο ότι είναι σε αγωνιστικό ρυθμό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Κι ενώ ο Ανσαριφάρντ είναι στον δρόμο για να προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» του Άρη, μετά από αυτά της ΑΕΚ, ο Ντέιβιντ Κάρλσον είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα Expressen ήρθε σε καταρχήν συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ έναντι του ποσού των 440.000 ευρώ.