Παναιτωλικός-Ατρόμητος Φωτογραφία: Intime

Ατρόμητος

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (10/2, 19:30): Προβάδισμα τα «καναρίνια», να… σπάσουν το σερί οι Περιστεριώτες

10.02.24 | 09:10

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται (10/2, 19:30) τον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική της Super League, σε μία αναμέτρηση που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει εντός έδρας με 3-2, έπειτα από ένα εκπληκτικό ματς με εξαιρετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες.

Νίκη ψυχολογίας με δύο απουσίες για τον Γιάννη Πετράκη

Τα «καναρίνια» θέλουν το τρίποντο προκειμένου να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στη Super League 2, αλλά και από άποψης ψυχολογίας ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη.

Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στη 12η θέση με 15 βαθμούς, απέχοντας μόλις τρεις από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σενγκέλια και Μπαλντασάρα που βρίσκονται στα «πιτς».

Την προηγούμενη αγωνιστική τα «καναρίνια» αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Βόλο και… κόλλησαν στο 1-1.

Με επιστροφές και τρεις απουσίες στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

Ο Σάσα Ίλιτς βλέπει την ομάδα του να προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θέλει να επιστρέψει ο σύλλογος στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι Περιστεριώτες είναι στην 9η θέση με 23 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα προλάβουν το «τρένο» των play offs, ωστόσο θέλουν να παραμείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Χωρίς τον Ασεβέδο θα παίξει αύριο (10/2) ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο, καθώς ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς και αυτόματα τέθηκε νοκ άουτ. Εκτός παραμένει και ο Κεσχρίντα, όπως και ο Φριντζόνσον. Αντίθετα μετά από καιρό υπολογίζεται ο Καμαρά.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που το σύνολο του Σάσα Ίλιτς ήταν αρκετά ακίνδυνο.