Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Πανιώνιος: Περνάει επίσημα σε νέα εποχή – Ακόμα ένας «παλιός» γνώριμος στην Πλατεία

19.06.24 | 08:45

Γράφει: Μάριος Βλαβιανός

Η μεγάλη μέρα (μέχρι την επόμενη) έφτασε για τον Πανιώνιο. Απόψε, στο γήπεδο της ομάδας, θα διεξαχθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, στην οποία θα ιδρυθεί η νέα ΠΑΕ, που θα «τρέξει» και επίσμα την ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε διαδικασία… τρεξίματος, με όλα τα θέματα της ομάδας να πηγαίνουν με πολύ έντονους ρυθμούς, τόσο για την οργάνωση της νέας ΠΑΕ, όσο για τη στελέχωση αυτής, του ρόστερ, αλλά και των έργων βελτίωσης, των εγκαταστάσεων.

Για το τελευταίο, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αναβάθμισης του χλοοτάπητα, με τις βελτιώσεις στο αρδευτικό και ποτιστικό σύστημα, ενώ σειρά παίρνει μια… γενναία ανακαίνιση, στα αποδυτήρια της ομάδας.

Παράλληλα, παράλληλα με τις ανανεώσεις, που πρώτους σας είχε ενημερώσει το monobala.gr, σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Μάλιστα, μετά τον Νίκο Γιαννακόπουλο, που τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, ακόμα ένας παλιός γνώριμος αναμένεται να επιστρέψει στην Πλατεία.

Εκεί, όπου πέρα από τον Γιαννακόπουλο, θα βρει και τον Λεωνίδα Καμπάνταη, σε ρόλο Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.