Credits: X/ نادي الأخدود السعودي

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Στο προσκήνιο του Άρη ο Κογιάδο μέσω του ισπανικού Τύπου

19.06.24 | 20:31

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Κι ενώ φαίνεται να υπάρχει στασιμότητα από πλευράς ανακοινώσεων των μεταγραφικών κινήσεων του Άρη, ο ισπανικός τύπος συνεχίζει την αναφορά για ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Άλεξ Κογιάδο.

Σειρά πήρε η El Mundo Deportivo που στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει: «Ο Άρης κοιτάζει τον Άλεξ Κογιάδο».

Το περιεχόμενο του ρεπορτάζ κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον των «κίτρινων» για την περίπτωση του 26χρονου μέσου. Συγκεκριμένα: «Ο Άρης στον οποίο αγωνίζονται οι πρώην παίκτες της Μπέτις, Λόρεν Μορόν και Μαρτίν Μοντόγια, ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Άλεξ Κογιάδο. Ο Κογιάδο υπέγραψε μέχρι το 2029 με την Ρεάλ Μπέτι, αφού αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να κατέχει το 25% έως 30% των μεταγραφικών του δικαιωμάτων σε περίπτωση που μετακομίσει σε άλλη ομάδα, κάτι που μπορεί να συμβεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο Κογιάδο τράβηξε τα βλέμματα πολλών συλλόγων, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στη Σαουδική Αραβία, όπου έπαιξε ως δανεικός από τη Ρεάλ Μπέτις. Παρά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από την Μπέτις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από συλλόγους σε Ισπανία, Ιταλία και Σαουδική Αραβία, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε.

Ο Άρης ψάχνεται να δανειστεί τον Καταλανό μεσοεπιθετικό, αλλά η Ρεάλ Μπέτις θα προτιμούσε μόνιμη μεταγραφή εάν ο Πελεγκρίνι αποφασίσει να μην τον κρατήσει».

Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι ότι το όνομα του Κογιάδο συνεχίζει να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Σε μία λογική της ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, που αποτελεί επιθυμία και του Άκη Μάντζιου.