Πιερικός: Έγιναν «ένα» ομάδα, οργανωμένοι και παλαίμαχοι (pics) Φωτογραφίες: ΣΦΚ Πιερικός 1961 (Facebook)

Β Όμιλος

Πιερικός: Έγιναν «ένα» ομάδα, οργανωμένοι και παλαίμαχοι (pics)

11.02.24 | 13:05

Ως έκφραση απόλυτης ενότητας και συσπείρωσης, ο Πιερικός έδωσε το παρών στην κοπή βασιλόπιτας των οργανωμένων φιλάθλων του, της «Θύρας 5», με ανταλλαγή απόψεων για την ομάδα.

Αντιπροσωπεία παικτών, προπονητής, γενικός αρχηγός και γενικός γραμματέας παρέστησαν στην εκδήλωση, ερχόμενοι πιο κοντά στους υποστηρικτές του, ενώ δεν έλειψε ούτε η εκπροσώπηση από τους παλαίμαχους των «μελανόλευκων», τοπικοί φορείς, ακόμα και στελέχη των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Πιερίας, συνοδεία φωτογραφικού υλικού:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΣΦΚ Πιερικός παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Φίλων Πιερικού “Θύρα 5”.

Με επικεφαλής τον προπονητή, Νίκο Θεοδοσιάδη και τον γενικό αρχηγό, Αχιλλέα Ιωακείμιδη, τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Αλέξανδρο Κατσιαμήτα, Μανώλη Κραγιόπουλο και Λευτέρη Ματσούκα και τον γενικό γραμματέα του συλλόγου, Κώστα Παναγίτσα, τα μέλη των “μελανόλευκων” ευχήθηκαν μακροημέρευση στον σύνδεσμο και να ζήσει στιγμές επιτυχίας και περηφάνιας στους αγωνιστικούς στίβους που εμφανίζεται ο Πιερικός.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο

Οι φίλαθλοι με τη σειρά τους υποσχέθηκαν στήριξη στην ομάδα και ευχήθηκαν νίκη στον προσεχή αγώνα με τον Εορδαϊκό και επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που της αρμόζει.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκπαιδευτικός και μέλος του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλης Τσακιρίδης, ενώ παρόντες ήταν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, Νίκος Καλαμπάκας, Σταύρος Διαμαντόπουλος, Πέτρος Πουρπουτίδης, Γιάννης και Κώστας Αδαμόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος (Ξιφιας), Μπόμπαν Ραγκέλοβιτς.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ, ο αντιδήμαρχος, Ανέστης Μυστρίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος, Νίκος Παπαζιώγας, καθώς και εκπρόσωποι βουλευτών και πολιτευτών του νόμου».