Η ΑΕΚ αγωνίζεται με τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Women's Football League

Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΑΕΚ: Άμεση προτεραιότητα η επιστροφή στις νίκες

19.01.24 | 14:20

Η ΑΕΚ επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς στους τελευταίους 3 αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς.

«Λευκή» ισοπαλία για την Ένωση κόντρα στη Καστοριά στο Γήπεδο «Σουρμένων» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Women’s Football League. Παρά τη κυριαρχική εμφάνιση δεν μπόρεσε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που θα την ανέβαζε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ χρειάζονται ενίσχυση στην επιθετική τους ζώνη.

Ξεκίνησε τη χρονιά με ανανεωμένο ρόστερ η ΑΕΚ

Από την πλευρά της διοίκησης γίνονται κινήσεις ανάπτυξης, αρχικά με την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωτσοβό, ο οποίος ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της ομάδας ύστερα από λύση του συμβολαίου με τον Νίκο Γκαλίτσιο.

Επιπλέον, η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει και το ρόστερ της, με τις προσθήκες της Ελένης Στεφάτου και Κωνσταντίνα Ξυλούρη.

Η Στεφάτου, παλιά γνώριμη της ομάδας, αγωνιζόταν την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστηκα ήταν παίκτρια του ΑΟ Μυκόνου.

Η 23χρονη ακραία μπακ, Κωνσταντίνα Ξυλούρη, έχει αγωνιστεί στον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ και στην Ομόνοια Κύπρου, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο.

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει την ΑΕΚ να ταξιδεύει στην Κρήτη προκειμένου να αναμετρηθεί με τον δεύτερο ΟΦΗ, σε έναν αγώνα μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος και για τις δύο ομάδες.