«Φουντώνουν» οι φήμες για επιστροφή του Νεϊμάρ στη Σάντος Credits: Instagram/neymarjr

Διεθνή

«Φουντώνουν» οι φήμες για επιστροφή του Νεϊμάρ στη Σάντος

11.02.24 | 18:41

Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να επιστρέψει στη Σάντος, έπειτα από μια «αποτελεσματική» συζήτηση με τον πρόεδρο του συλλόγου για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ο δεσμός του Βραζιλιάνου με το κλαμπ παραμένει ισχυρός, γεγονός που φαίνεται από την παρουσία του σε πρόσφατο αγώνα μεταξύ της Σάντος και της Κορίνθιανς, ενώ φορούσε το λογότυπο του συλλόγου στο μπλουζάκι του.

Η επίσκεψη που έβαλε… φωτιά

Η επίσκεψή του πυροδότησε εικασίες για μια πιθανή επιστροφή στις ρίζες του, όπου έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, οι οποίες τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω από την αποκάλυψη του προέδρου Μαρσέλο Τεϊσέιρα ότι είχε μια σύντομη αλλά καθοριστική συνάντηση με τον επιθετικό σχετικά με μια πιθανή επιστροφή στον σύλλογο.

Μιλώντας στο ESPN της Βραζιλίας δήλωσε: «Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη. Ωστόσο, οι γρήγορες συζητήσεις είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικές».

Παραμένει στα… πιτς ο Νεϊμαρ

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται εκτός δράσης λόγω σοβαρής ρήξης πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και υποβάλλεται σε θεραπεία αποκατάστασης στη Βραζιλία.

Ο παίκτης της Αλ Χιλάλ θα μείνει ελεύθερος το 2025 και οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν σημαντική πιθανότητα επανασύνδεσης του Νεϊμάρ με τη Σάντος.