Λαμία - Αστέρας Τρίπολης: Οι ενδεκάδες των δύο «μονομάχων» Φωτογραφία: Intime

Αστέρας AKTOR

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Οι ενδεκάδες των δύο «μονομάχων»

11.02.24 | 18:43

Η Λαμία υποδέχεται στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστική της Super League, με τους προπονητές των ομάδων να κάνουν γνωστές τις επιλογές τους.

Έτσι θα αγωνιστεί η Λαμία

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, με τον Κοσέλεφ στο τέρμα και τους Αμαράλ, Νταβίντ, Τζανετόπουλος και Παπαδόπουλο στην άμυνα.

Στο κέντρο θα βρεθούν οι Νούνιεζ, Τζανδάρης, ενώ Στάνκο και Τσιλούλης θα αγωνιστούν δεξιά και αριστερά στα χαφ. Επιθετικό δίδυμο για τη Λαμία είναι οι Καρλίτος και Μαρτίνεθ.

Η διάταξη του Αστέρα

Ο Μίλαν Ράσταβατς κατεβάζει τους Αρκάδες με διάταξη 4-3-3 και τον Γραμματικάκη κάτω από τα δοκάρια. Στα στόπερ αγωνίζονται οι Καστάνο και Τζουκάνοβιτς, αριστερά ο Χουχούμης και δεξιά ο Γκαρσία.

Την τριάδα του κέντρου απαρτίζουν οι Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι και Μπαρτόλο, ενώ στα «φτερά» θα βρεθούν οι Κρέσπι και Καλτσάς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιριτέλο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής για τον Αστέρα λόγω τραυματισμών είναι οι Παπαδόπουλος, Μουνάφο και Λύρατζης.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Νταβίντ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιεζ, Τζανδάρης, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καλτσάς, Μιριτέλο.