Ο Νταβίντ Κάρμο Φωτογραφία: Eurokinissi

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Το βάρος στον στόπερ

19.01.24 | 14:19

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει δύο σημαντικές προσθήκες στη μεσαία γραμμή, με τους Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα να προβάρουν τα «ερυθρόλευκα».

Οι Πειραιώτες όμως δεν σταματούν εκεί καθώς έχουν ρίξει το βάρος πλέον στην ενίσχυση στα μετόπισθεν, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει ζητήσει δύο στόπερ.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Κάρμο της Πόρτο. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο δίνοντας ενοίκιο στην πορτογαλική ομάδα 400.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία θα μπει και οψιόν αγοράς κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Χτυπά και Ντράγκοβιτς ο Ολυμπιακός

Εκτός του Κάρμο, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις, με τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Ολυμπιακός θέλει να προσθέσει εμπειρία στην άμυνά του, εκμεταλλευόμενος και τις συγκυρίες, αφού το συμβόλαιο του 33χρονου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 και δεν θα ανανεώσει με τον Ερυθρό Αστέρα.

Για τον Ντράγκοβιτς πάντως έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπεσίκτας που σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει συμβόλαιο με περίπου 1,2 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Ο Ντράγκοβιτς διαθέτει τεράστια εμπειρία καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αούστρια Βιέννης, Βασιλεία, Ντιναμό Κιέβου, Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και στην Λέστερ.