Στολτίδης: «Δε ξέρω τι να πω στους παίκτες της Δόξας - Πάλι είδαμε... πράματα και θάματα» Φωτογραφία: Fc Doxa Dramas (Facebook)

Α Όμιλος

Στολτίδης: «Δε ξέρω τι να πω στους παίκτες της Δόξας – Πάλι είδαμε… πράματα και θάματα»

12.02.24 | 16:01

Αναστατωμένος και σε απόγνωση ήταν μετά τη νέα απώλεια βαθμών της Δόξας Δράμας, που έχασε 1-0 στην Ορεστιάδα, ο προπονητής της Ιεροκλής Στολτίδης.

Οι «μαυραετοί», όσο παραμένουν καθηλωμένοι στη ζώνη του υποβιβασμού (-3 από την 11η, Νίκη Ευκαρπίας, που βάσει προκήρυξης παίζει μπαράζ παραμονής, -8 από τη δεκάδα δεδομένης εξασφάλισης), είναι σαφές ότι δεν είναι… σύμμαχος ο χρόνος, καθώς μειώνονται οι αγωνιστικές και οι ευκαιρίες ανάκαμψης και αντεπίθεσης.

Στολτίδης: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Ο «Ιέρο» τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς στον Έβρο: «Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Για ένα ακόμα ματς είδαμε.. πράματα και θάματα! Δεν ξέρω τι να πω στους ποδοσφαιριστές, δεν ξέρω πως να τους πω να μαρκάρουν. Δεν ξέρω πως να τους πω να τοποθετούνται, προκειμένου να μην βγαίνουν οφσάιντ και να ξεκινούν τρία και τέσσερα μέτρα πίσω από τη φάση. Δυστυχώς, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Όπως γίναμε και σε προηγούμενα παιχνίδια και φαντάζομαι και σε μελλοντικά. Δεν μπορώ να πω κάτι για το παιχνίδι».

«Δεν γίνεται παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο»

Ο προπονητής της Δόξας συνέχισε: «Η ήττα έρχεται όταν το παιχνίδι δεν παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και παίζεται εκτός. Στο αγωνιστικό κομμάτι εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε. Με τα καλά μας, με τα άσχημά μας, προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Όταν όμως δεν μπορείς να πλησιάσεις καν στην αντίπαλη περιοχή, τι να συζητήσουμε. Δεν μπορούμε και δεν αξίζει να μιλήσουμε για το παιχνίδι, γιατί δεν γίνεται παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Δεν υπάρχει καθόλου αισιοδοξία, παίρνουμε πολύ δύσκολα πόντους»

Παράλληλα, ο Κοζανίτης τεχνικός των Δραμινών πρόσθεσε: «Δεν μας νοιάζουν τα άλλα αποτελέσματα, δε σημαίνει κάτι αυτό για εμάς, μας νοιάζει εμείς πως θα παίρνουμε τους πόντους. Και βλέπουμε πως δεν υπάρχει τρόπος να πάρουμε βαθμούς μέσα στο γήπεδο, παίρνουμε πολύ δύσκολα πόντους.

Πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί, αλλά και πάλι δεν τους παίρνουμε! Σε πολλά ματς τελευταία αξίζαμε τη νίκη, δεν την πήραμε. Το ίδιο έγινε και τώρα και φοβάμαι πως το ίδιο θα γίνει και στο μέλλον. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για εμάς. Δεν υπάρχει καθόλου αισιοδοξία στην ομάδα και δεν είναι ο λόγος αγωνιστικός.

Τι να πω για το επόμενο παιχνίδι (εντός με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης); Θα δούμε ποιος διαιτητής θα έρθει, ποιοι λάϊτσμαν και τι σκοπούς έχουν. Από αυτούς εξαρτάται το παιχνίδι, δεν εξαρτάται από εμάς το παιχνίδι».