Συνέχεια στο EURO 2024 με τη φάση των ομίλων να πλησιάζει την τελική ευθεία Φωτογραφία: Intime

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 9/7/24: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Μόναχο

09.07.24 | 09:30

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης 9 Ιουλίου και θα κατευθυνθούμε στο EURO 2024 και στο Copa America.

«Ντερμπάρα» στο Μόναχο

Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία (22:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Euro 2024.

Η Ισπανία πέρασε στον ημιτελικό καθώς ξεπέρασε τη Γερμανία με 2-1 στην παράταση στους «8» σε ματς όπου από μόνη της έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Στους «16» απέκλεισε με 4-1 τη Γεωργία, ενώ προηγουμένως στους ομίλους είχε γράψει τρία στα τρία απέναντι στην Κροατία (3-0), την Ιταλία (1-0) και την Αλβανία (1-0).

Η επίθεσή της με τους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς είναι αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή του τουρνουά, ενώ έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τα ματς. Βέβαια, το πρόβλημά της είναι το πώς διαχειρίζεται τους αγώνες ο προπονητής της Λουίς δε λα Φουέντε, που δεν έχει εμπειρία σε τόσο υψηλό επίπεδο και να κουμαντάρει παίκτες σταρ.

Η Γαλλία, από την πλευρά της, νίκησε με 5-3 την Πορτογαλία στα πέναλτι στην προημιτελική φάση (0-0 κ.α., παρ.). Δεν έπαιξε καλά, άξιζε να χάσει, αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει την πρόκριση.

Στους «16» έβγαλε νοκ άουτ το Βέλγιο με 1-0 και στους ομίλους νίκησε με 1-0 την Αυστρία κι έφερε ισοπαλίες με την Ολλανδία (0-0) και την Πολωνία. Μέχρι στιγμής δεν έχει βάλει γκολ σε ανοικτό παιχνίδι (δύο αυτογκόλ, ένα πέναλτι), αλλά δεν έχει δεχθεί κιόλας.

Θα οδηγηθούμε στο G/G σε απόδοση 2.00 στην πλατφόρμα της Interwetten.

Hμητελικός για σκληρά νεύρα

Στο «MetLife Stadium» του Ιστ Ράδερφορντ της πολιτείας του Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, η Αργεντινή αντιμετωπίζει τον Καναδά (03:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Copa America 2024. Το ματς είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθούν πέναλτι.

Η Αργεντινή πέρασε στα ημιτελικά βγάζοντας νοκ άουτ το Εκουαδόρ στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.α.) με ήρωα τον τερματοφύλακα Ντίμπου Μαρτίνες. Δεν έπαιξε πολύ καλά και αυτό έχει προκαλέσει αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, αλλά σε τελική ανάλυση αυτό που μετράει είναι πως βρήκε και πάλι τον τρόπο για να ξεπεράσει το εμπόδιο που είχε μπροστά της.

Ο Καναδάς, τώρα, διαγράφει ανοδική πορεία. Αν και είναι μια ομάδα που χτίζεται αυτή την εποχή, δεν επηρεάστηκε από την ήττα εναντίον της Αργεντινής στο πρώτο ματς. Νίκησε με 1-0 το Περού κι έφερε 0-0 με την Χιλή και πέρασε ως δεύτερη από το πρώτο γκρουπ. Στην προημιτελική φάση βρήκε τη Βενεζουέλα κι έκανε την έκπληξη καθώς τη νίκησε με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α.).

Θα οδηγηθούμε στο G/G σε απόδοση 2.40 στην πλατφόρμα της Interwetten.