Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο Φωτογραφία: Intime

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 10/7/24: «Πανικός» στο Ντόρτμουντ για την πρόκριση στον τελικό

10.07.24 | 09:30

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα του Τετάρτης 10 Ιουλίου και θα κατευθυνθούμε στο EURO 2024.

Όλα τα μάτια στραμμένα στο Ντόρτμουντ

Στο «BVB Stadion Dortmund» του Ντόρτμουντ η Ολλανδία κοντράρεται με την Αγγλία (22:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Euro 2024. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς, οπότε είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Η Ολλανδία πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό καθώς ξεπέρασε με 2-1 την Τουρκία. Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, όπου ήταν κακή, αλλά βελτιώθηκε σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ από το 70′ ως το 76′ έκανε την ανατροπή και νίκησε.

Στους «16», στη νίκη της με 3-0 επί της Ρουμανίας έκανε την καλύτερη εμφάνισή της στο Euro 2024, ενώ προηγουμένως στους ομίλους  νίκησε με 2-1 την Πολωνία, έφερε 0-0 με τη Γαλλία και ηττήθηκε με 3-2 από την Αυστρία.

Η Αγγλία κέρδισε το δικαίωμα να παίξει στην ημιτελική φάση με τη νίκη της με 5-3 στα πέναλτι κόντρα στην Ελβετία (1-1 κ.α., παρ.). Για ακόμη μια φορά έκανε άσχημο παιχνίδι και τη γλίτωσε μια στιγμή έμπνευσης από έναν αστέρα της.

Βρέθηκε να χάνει στο 75′, αλλά ο Σάκα ισοφάρισε στο 80′ με καταπληκτικό γκολ. Έπειτα στη διαδικασία των πέναλτι ήταν απόλυτα εύστοχη. Στους «16» την είχαν σώσει οι Μπέλιγχαμ και Κέιν καθώς νίκησε με 2-1 την Σλοβακία στην παράταση.

Θα οδηγηθούμε στην πρόκριση της Ολλανδίας που δίνεται σε απόδοση 2,00 στην Interwetten.

Κόλαση στην Σάρλοτ

Στο «Bank of America Stadium» της Σάρλοτ στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, η Ουρουγουάη αναμετριέται με την Κολομβία (03:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Copa America 2024.

Η Ουρουγουάη έφτασε στον ημιτελικό του Copa America 2024 καθώς απέκλεισε τη Βραζιλία με 4-2 στα πέναλτι σε ματς που έληξε χωρίς σκορ στην κανονική διάρκεια του, ενώ η ίδια έπαιζε με δέκα από το 74′. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα στους ομίλους έγραψε 3/3 νίκες αφού επιβλήθηκε με 3-1 του Παναμά, 5-0 της Βολιβίας και 1-0 των ΗΠΑ.

Παίζει την καλύτερη μπάλα στο τουρνουά, έχει ξεκάθαρες ιδέες για το τι πρέπει να κάνει σε κάθε σενάριο και φυσικά διαθέτει μεγάλη ποιότητα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Αυτά τα στοιχεία την καθιστούν ισχυρή διεκδικήτρια του τίτλου.

Η Κολομβία επίσης τα πηγαίνει περίφημα. Στον προημιτελικό διέλυσε με 5-0 τον Παναμά. Έχει έναν διακριτό τρόπο παιχνιδιού, με την ταχύτητα και τα αθλητικά προσόντα των παικτών της να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και όλα να «δένουν» υπέροχα γύρω από το ταλέντο του Χάμες Ροντρίγκες, που λάμπει σε αυτό το τουρνουά με πέντε ασίστ.

Στους ομίλους, η Κολομβία επικράτησε με 2-1 της Παραγουάης, με 3-0 της Κόστα Ρίκα κι έμεινε στο 1-1 με τη Βραζιλία. Σε κάθε ματς ήταν ανώτερη της αντιπάλου της.

Ουρουγουάη και Κολομβία είναι ομάδες με επιθετικές αρετές για αυτό θα οδηγηθούμε στο G/G στο 2,00 στην Interwetten.