Ο Κίνι πανηγυρίζει σε αγώνα του Ολυμπιακού Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πολύ κοντά σε Κίνι ο Ατρόμητος

09.07.24 | 09:07

Η εβδομάδα εξελίξεων στον Ατρόμητο μπήκε δυνατά για τους Περιστεριώτες.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας οι άνθρωποι του αθηναϊκού συλλόγου επιδιώκουν να φέρουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και που θα τη βοηθήσουν να πραγματοποιήσει μία πορεία που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή της περασμένης περιόδου.

Ήδη έχουν αποκτηθεί μεταξύ άλλων οι Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Ουάρντα, ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και σ΄ αυτούς θα προστεθεί και ο Κίνι.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 34χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό (21 συμμετοχές με 2 γκολ).

Ο Ισπανός πολύπειρος αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ομάδας των δυτικών προαστίων, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει η ΠΑΕ.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, για το δεξί άκρο της άμυνας, με τη διοίκηση να κάνει πράξη γι΄ άλλη μια φορά τα «θέλω» του προπονητή, ξεπερνώντας τα όποια «εμπόδια» που υπήρχαν (αρκετοί «μνηστήρες», σε συνδυασμό με το ακριβό κασέ του παίκτη).