Παραμένει στη ΡΕΑ η αρχηγός της Ελευθερία Δαφέρμου Credits: reafc.gr

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Παραμένει στη ΡΕΑ η Ελευθερία Δαφέρμου

09.07.24 | 18:34

H ΡΕΑ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την αρχηγό Ελευθερία Δαφέρμου.

Η 31χρονη (γεν. 30/7/1993) μέσος σε δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην κρητική ομάδα, ενώ τόνισε ότι πλέον νιώθει τη ΡΕΑ ως «σπίτι της».

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Δαφέρμου:

«Υπάρχει σιγουριά και υποστήριξη, αλλά το κυριότερο είναι ότι ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείται από αθλήτριες που παίζουμε μαζί χρόνια και είμαστε σαν μία οικογένεια.

Κάνω αυτό που αγαπώ μέσα σε ένα περιβάλλον που το νιώθω ιδιαίτερα οικείο. Είναι ο χώρος μου, “το σπίτι μου”. Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και βάζουμε τους στόχους μας, εμψυχώνουμε, επιβραβεύουμε, διαφωνούμε καμιά φορά, ωριμάζουμε, γινόμαστε καλύτεροι, όχι μόνο ποδοσφαιρικά.

Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για συγκεκριμένο στόχο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς οι ίδιοι καθορίζουμε σε ένα μεγάλο βαθμό το μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Χρειάζεται δουλειά, αυτοπειθαρχία, πείσμα, επιμονή και υπομονή, αλλά αυτό το ξέρουμε πολύ καλά. Αν μείνουμε εστιασμένοι σε όλα αυτά μπορούμε να κατακτήσουμε μεγάλους στόχους. Το έχουμε εξάλλου αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν».