Credits: OFI Crete Women F.C.

Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΟΦΗ: Τριπλή ανανέωση με Ριμπάνσκα, Κυδωνάκη και Πέιου

09.07.24 | 12:18

Σε τρεις άκρως σημαντικές ανανεώσεις προέβη ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Νικόλ Ριμπάνσκα, Βάσω Κυδωνάκη και Νάσια Πέιου.

Η Σλοβάκα επιθετικός αποτελεί την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ κατάκτησε και τον τίτλο της καλύτερης ξένης παίκτριας του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, τόσο η αρχηγός, Βάσω Κυδωνάκη, όσο και η Βάσια Πέιου συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο ΟΦΗ να πραγματοποιήσει την πιο πετυχημένη χρονιά της ιστορίας του τερματίζοντας δεύτερος στη Women’s Football League και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Oι ανακοινώσεις του ΟΦΗ:

Βάσω Κυδωνάκη

«Η Βάσω Κυδωνάκη θα συνεχίσει να φορά τα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ και την αγωνιστική σεζόν 2024/2025. Η εμπειρία της και ο ηγετικός της χαρακτήρας είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ομάδας μας και θα συμβάλουν καθοριστικά στην φετινή μας πορεία.
Ευχόμαστε στη Βάσω μια επιτυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες».

Νικόλ Ριμπάνσκα

«Η Νικόλ Ριμπάνσκα, το “κανόνι” του ΟΦΗ μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας και για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Η διεθνής Σλοβάκα επιθετικός ήταν καταλυτική την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας 24 γκολ και κατακτώντας την πρώτη θέση στους σκόρερ του πρωταθλήματος.
Η ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Νικόλ αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και την ερχόμενη σεζόν.
Ευχόμαστε στη Νικόλ μια επιτυχημένη και γεμάτη υγεία σεζόν, με ακόμη περισσότερα γκολ και διακρίσεις».

Νάσια Πέιου

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Νάσια Πέιου θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η παρουσία της στη μέση του γηπέδου είναι απολύτως εντυπωσιακή, αναδεικνύοντας τόσο τις τεχνικές της ικανότητες όσο και το πάθος της για το ποδόσφαιρο. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και αυτή την στιγμή βρίσκεται με την Εθνική ομάδα μας όπου προετοιμάζεται για τον αγώνα της με την αντίστοιχη της Ανδόρας.
Ευχόμαστε στη Νάσια κάθε επιτυχία στην πορεία της, τόσο με τον ΟΦΗ όσο και με την Εθνική Ελλάδος. Ας συνεχίσει να μας εμπνέει με την αφοσίωσή της και την αγάπη της για το παιχνίδι, φέρνοντας δόξα στον σύλλογο και στη χώρα μας».