screenshot youtube

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει «κυκλώσει» το όνομα του Μπαουτίστα για την επίθεση

09.07.24 | 12:48

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό σχετικά με τις ανοιχτές υποθέσεις στο ρόστερ. Και μπορεί προτεραιότητα να αποτελούν τα συμβόλαια που έληξαν, ωστόσο παράλληλα γίνονται κινήσεις και για προσθήκες σύμφωνα πάντα με τα «θέλω» του προπονητή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέστρεψε στην Ελλάδα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας την Τετάρτη και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ένας από τους παίκτες που θέλει να φέρει στον Πειραιά είναι ο Γιον Μπαουτίστα. Ο 29χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Έιμπαρ, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και έρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 17 γκολ και τρεις ασίστ σε 37 συμμετοχές, στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα πάντα με τους Ίβηρες, ο Μπαουτίστα έχει προκαλέσει το θερμό ενδιαφέρον του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει μάθει τα πάντα για τον παίκτη από το γνώριμο για αυτόν περιβάλλον της Έιμπαρ, ενώ φαίνεται πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί τον συμπατριώτη του τον ιδανικό παίκτη για να συμπληρώσει τον Ελ Κααμπί στην επίθεση των Πειραιωτών. Εκτός από την Έιμπαρ, ο Μπαουτίστα έχει αγωνιστεί επίσης στις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Έουπεν και Λεγανές.