Εδεσσαϊκός, Νίκος Κιουρτζίδης, Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς Credits: Α.Σ. Ελπίδα Έδεσσας 1908 (Facebook)

Τοπικά

Εδεσσαϊκός: Νέος πρόεδρος ο Κιουρτζίδης – Προπονητής ο Τσολάκοβιτς

09.07.24 | 15:35

 

Βγήκε… λευκός καπνός για την επόμενη μέρα στον Εδεσσαϊκό και νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Νίκος Κιουρτζίδης.

Ο νεαρός παράγοντας έχει εμπειρία από την Ελπίδα Έδεσσας, η οποία μετά την άνοδο στην Α΄ κατηγορία θα μείνει ανενεργή για ένα χρόνο.

Αρκετά στελέχη και παίκτες της Ελπίδας θα ενισχύσουν τους «τριαινοφόρους» σε αυτή τη νέα αρχή.

Προπονητής θα είναι ο Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς, που δούλευε στους συμπολίτες επίσης και είναι παλιός γνώριμος των «πράσινων», τόσο στον πάγκο όσο και ως παλαίμαχος στις ένδοξες εποχές της δεκαετίας του ΄90.

Υπεύθυνος ακαδημιών θα είναι ο Πέτρος Πεχλιβάνης και προπονητής στα τμήματα υποδομής ο Βαγγέλης Μεταξάς.

Η ιστορική ομάδα της Πέλλας κάνει μια νέα αρχή στο Α΄ τοπικό, με πρώτο στόχο το νοικοκυριό και την επάνοδο στην Α1 και μετά «γιατί όχι και ψηλότερα», όπως επισημάνθηκε σχετικά στο βήμα από τον Νίκο Κιουρτζίδη, ενώ η νέα διοίκηση ζήτησε τη στήριξη της Έδεσσας, «για να γίνει ξανά ο Εδεσσαϊκός σταδιακά αυτό που ήταν παλιά».

«Υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες, που όμως είναι διαχειρίσιμα. Θα αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια και θέλουμε πράξεις, για να σώσουμε τον Εδεσσαϊκό» τόνισε σχετικά μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος. Βαρύτητα θα δοθεί στην ανάπτυξη των ακαδημιών, ενώ το εγχείρημα στηρίζουν και αρκετοί παλαίμαχοι του Εδεσσαϊκού.

Στη νέα διοίκηση, πλην του προέδρου Νίκου Κιουρτζίδη μετέχουν και οι Γιάννης Σκούλης, Χρήστος Αδάμ, Λεωνίδας Μούσιος, Γιάννης Τσιτσκάρης, Θανάσης Πατετσίνης, Παναγιώτης Ζεϊρεκλίδης, Θανάσης Καμπούρης, Γρηγόρης Νικολαϊδης, Διογένης Αντωνιάδης, Τάσος Σιάνος και αναπληρωματικά μέλη οι Αναγνώστης Χατζηανδρέου, Χρήστος Τσαούσης, Γιάννης Καλαντζής, Χρήστος Παυλίδης και Μαρία Τρυφωνίδου.

Δείτε το βίντεο του Edessa News