Αναγέννηση Τρίγλιας, Γιάννης Ντούνγκα Credits: Αναγέννηση Τρίγλιας 2022 (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Χαλκιδικής: Κίνηση-ματ με Ντούνγκα η Αναγέννηση Τρίγλιας

09.07.24 | 18:26

Τον γηγενή και παλιό γνώριμο επιθετικό, Γιάννη Ντούνγκα, που βοήθησε σημαντικά τα Μουδανιά να αλλάξουν κατηγορία, έκανε και πάλι δικό της η Αναγέννηση Τρίγλιας, ενόψει της παρουσίας της στην Α1.

Ο έμπειρος φορ, με θητεία και σε Άρη, Απόλλωνα Πόντου, Καλλιθέα, ΑΠΕ Λαγκαδά, FC Σέρρες και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 Χαλκιδικής για την ομάδα του Χρήστου Καραγκιοζίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Τρίγλιας:

«Επιστρέφει στο σπίτι του ο Γιάννης Ντούγκα. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη ” Βασίλισσα” . Πρόκειται για μια μεταγραφή που φανερώνει τους υψηλούς στόχους που έθεσε η ομάδα.

Ο Γιάννης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Τριγλιας και ακολούθησε μια αξιοζήλευτη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες. Αρχικά έγινε μέλος της κ20 του Άρη και στην συνέχεια έλαβε το χρίσμα στην ανδρική ομάδα των Θεσσαλονικιών. Το πλούσιο βιογραφικό είναι λίγο πολύ σε όλους γνωστό. Ακολούθησε ένα πέρασμα από τον ΠΣ Σερρών το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016 και το δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην ΑΠΕ Λαγκαδά. Την επόμενη σεζόν μετακινήθηκε στην ιστορική ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Το δεύτερο μισό της ίδιας σεζόν μετακινήθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό της Καλλιθέας. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην ομάδα της Τριγλιας για να προσφέρει την εμπειρία του στις εθνικές κατηγορίες. Το 2021-2022 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Τα δύο προηγούμενα χρόνια επέστρεψε στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής για λογαριασμό του ΠΟ Μουδανιών όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ εθνική συμβάλλοντας τα μέγιστα.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή έρχεται να ταράξει τα νερά στην ποδοσφαιρική Χαλκιδική και όχι μόνο. Οι ικανότητες του Γιάννη είναι ευρέως γνωστές όπως και η εμπειρία του. Αποτελεί παίκτη πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου και θα βοηθήσει με την ποδοσφαιρική του κατάρτιση και τους νεαρότερους παίκτες της ομάδας μας. Το πάθος του και ο πλουραλισμός στις ενέργειες του είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Είναι ένας φυσικός ηγέτης σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται και δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες ακόμη και τις στιγμές που η μπάλα <<καίει>>

Γιάννη καλή αρχή στην “Βασίλισσα” χωρίς τραυματισμούς!».