Λορέν Μορόν Credits: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Κάνει πίσω στην υπόθεση Μορόν η Κάντιθ

10.07.24 | 09:20

Αρκετά δημοσιεύματα στην Ισπανία είχαν ασχοληθεί το προηγούμενο διάστημα με το ενδεχόμενο επιστροφής του Λορέν Μορόν στη χώρα της Ιβηρικής, ενώ υπήρχε σύνδεση με ενδιαφέρον της Κάντιθ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα elgoldigital, η συγκεκριμένη ομάδα κάνει πίσω στην υπόθεση, αφού τονίζεται ότι κοιτάζει εναλλακτικές για την επίθεση, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Ο Άκης Μάντζιος ποντάρει πολλά στον Ισπανό επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν, αφού ο 30χρονος τη σεζόν που μας πέρασε ήταν η βασική απειλή για τις αντίπαλες άμυνες, ενώ σε περίπτωση που αποχωρήσει θα ανοίξει τεράστια τρύπα στην επίθεση του Άρη.

Στο δημοσίευμα τονίζεται:

«Η Κάντιθ φιλοδοξεί να ενισχύσει την επίθεση της για τη νέα χρονιά, μιας και ενδέχεται να χάσει τον Κρις Ράμος, σε περίπτωση που έρθει μια καλή πρόταση.

Αν αποχωρήσει, ο Λόρεν Μορόν είναι ο βασικός στόχος, αφού μόλις ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν στην Ελλάδα. Βέβαια, η διοίκηση της Κάντιθ έχει στο μυαλό της ένα plan b.

Μετά την εντυπωσιακή σεζόν του στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου έδειξε τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, η ελληνική ομάδα όρισε ένα υψηλό τίμημα για τη μεταγραφή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση της Κάντιθ άρχισε να αναζητά άλλες επιλογές.

Ανάμεσα στις οποίες είναι ο Κέβιν Κάρλος. Ο Ισπανός επιθετικός ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν στην Ιβερντόν της Ελβετίας, όπου ξεχώρισε σημειώνοντας 14 γκολ σε 35 ματς».