Δείτε όσα ανέφερε ο Άγγλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου Φωτογραφία: Intime

Euro 2024

Σάουθγκεϊτ: «Η ευκαιρία μας να γράψουμε ιστορία»

09.07.24 | 21:44

Η Αγγλία αντιμετωπίζει στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2024 την Ολλανδία.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, φτάνοντας μέχρι τον τελικό και κατακτώντας τελικά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Ένα από τα δυνατά μας σημεία όλα αυτά τα χρόνια ήταν η έλλειψη φόβου και αναστολής, αλλά στην αρχή του τουρνουά οι προσδοκίες ήταν πολλές προσδοκία ζύγιζε πολύ και ο θόρυβος από έξω δεν ήταν ποτέ ισχυρός.

Αυτό που ήταν εντυπωσιακό στο τέλος ήταν ότι τα καταφέραμε και βρήκαμε τρόπους για να κερδίσουμε. Σκέφτηκα ότι αυτό άλλαξε κόντρα στους Ελβετούς, είδατε μια πιο ελεύθερη εκδοχή μας. Η ομάδα άλλαξε.

Τώρα το θέμα είναι τι είναι δυνατό και όχι τι μπορεί να πάει στραβά. Αυτή είναι τώρα η ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Προσπαθούμε να ανοίξουμε νέους δρόμους κι αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά οι παίκτες είναι δυνατοί”, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

“Ο Ρόναλντ είναι ένας έμπειρος προπονητής και θα μπορούσε να προσαρμόσει την ομάδα με διαφορετικό τρόπο από το πώς ήταν μέχρι τώρα. Είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε.

Χρειαζόμαστε άλλο ένα βήμα από αυτό που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι, είναι ένα βήμα μεγαλύτερο σχετικά με την ποιότητα των αντιπάλων και είμαστε έτοιμοι για αυτό».