Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μαξίμοβιτς – Ενσωματώθηκε και ο Μλαντένοβιτς

09.07.24 | 21:33

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Ντιέγκο Αλόνσο να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους από εδώ και στο εξής δυο σημαντικούς παίκτες. Αναφερόμαστε στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, τους δυο Σέρβους διεθνείς που είχαν κάποιες εξτρά ημέρες άδεια λόγω της συμμετοχής του στο EURO 2024.

Για τον Μαξίμοβιτς ήταν η πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, με τον Σέρβο χαφ να γνωρίζεται με τους συμπαίκτες και τον προπονητή και να συμμετέχει όλο το πρόγραμμα. Ανάλογα με την κατάσταση τόσο του έμπειρου χαφ, όσο και του έμπειρου αριστερού μπακ θα εξαρτηθεί το αν θα τους δούμε για λίγα λεπτά να αγωνίζονται στο φιλικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ Λάρνακας. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 15 του μήνα θα ενσωματωθούν και οι Σλοβένοι, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς.

Η προπόνηση είχε διάρκεια περίπου 1,5 ώρα και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, rondo, κυκλοφορία μπάλας και διπλό σε περιορισμένο χώρο. Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.