Θερμαϊκός Θέρμης, Δημήτρης Καβούκης Στο Θερμαϊκό θα συνεχίσει ο νεαρός φορ, Δημήτρης Καβούκης - Credits Α.Μ.Ο. Απόλλων Κάτω Σχολαρίου (Facebook)

Γ' Εθνική

Θερμαϊκός Θέρμης: «Έκλεισε» τρεις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις

09.07.24 | 23:26

Πήρε.. μπροστά η «μηχανή» στο Θερμαϊκό Θέρμης, που οριστικοποίησε τρεις μεταγραφές και ισάριθμες ανανεώσεις.

Όπως προανήγγειλε το monobala.gr, στους «πράσινους» επιστρέφει μετά από δυο χρόνια ο έμπειρος στόπερ, Στέλιος Τρόκας, που πανηγύρισε άνοδο πρόσφατα με την ΑΕ Ευόσμου, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με τη Χανιώτη.

Παράλληλα, στην ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης συνεχίζουν και δυο νεαροί που είχαν δοκιμαστεί το προηγούμενο διάστημα από τον Εμιλιάνο Χαλιλάι.

Ο λόγος για τον 19χρονο επιθετικό, Δημήτρη Καβούκη, που έπαιζε στον Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου (Α1 ΕΠΣΜ πέρυσι) και παλιότερα σε ΑΟ Καρδίας, Αναγέννηση Ρυσίου και Θρίαμβο Ταγαράδων.

Επίσης, στην ομάδα της Θέρμης εντάσσεται ο μέσος Τάσος Τζεράκης, που ξεχώρισε στην Α1 ΕΠΣΜ με τον ΑΟ Καρδίας και παλιότερα έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με το Νέστο Χρυσούπολης.

Ταυτόχρονα, στο Θερμαϊκό συμφώνησαν να παραμείνουν τρεις νεαροί, ο 19χρονος τερματοφύλακας Θόδωρος Φωτιάδης (ήρθε το χειμώνα από τον Καμπανιακό Β) και οι αριστεροί μπακ, Στέργιος Μαρούδας και Νίκος Δημόπουλος.

«Πρώτη» στις 5/8 – Τα 7 κλεισμένα φιλικά

Η έναρξη προετοιμασίας για τους «πράσινους» ορίστηκε για τις 5 Αυγούστου. Επίσης, «κλείστηκαν» εφτά φιλικά:
21/8 ΠΑΟΚ Κ17, 25/8 Ακρίτες Συκεών, 28/8 Μουδανιά, 31/8 Αετός Βασιλικών, 1/9 Παύλος Μελάς, 4/9 Μακεδονικός, 7/9 Πιερικός.