Πιερικός, Έντρι Ματζαλάκου Ανανέωσε με τους Κατερινιώτες ο επιθετικός, Έντρι Ματζαλάκου - Credits: ΣΦΚ Πιερικός 1961 (Facebook)

Γ' Εθνική

Πιερικός: Μένουν Γιώργος Κυπαρίσσης και Έντρι Ματζαλάκου

10.07.24 | 00:18

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις για τον Πιερικό. Οι Κατερινιώτες ανακοίνωσαν ότι μένει και στο νέο ρόστερ ο γηγενής μεσοεπιθετικός, Γιώργος Κυπαρίσσης, που στάθηκε άτυχος πέρυσι με ρήξη χιαστού, ενώ επεκτάθηκε η συνεργασία και με τον επιθετικό Έντρι Ματζαλάκου, που έκανε καλή χρονιά (ειδικά τον πρώτο γύρο), με 6 γκολ.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις των «μελανόλευκων»:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κυπαρίσση και τον Έντρι Ματζαλάκου.

Ο πρώτος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και έλειψε από το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου, με την διοίκηση να δείχνει έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, ανανεώνοντας την συνεργασία μαζί του και περιμένοντας πολλά από τον 26χρονο μεσοπιθετικό, που πρόλαβε να καταγράψει 12 εμφανίσεις (8 ως βασικός) και να σκοράρει 2 γκολ.

Ο 21χρονος Ματζαλάκου αγωνίστηκε σε 34 αγώνες (14 στην αρχική ενδεκάδα) και σημείωσε 6 γκολ, όντας μεταξύ των πρώτων σκόρερ της ομάδας».