Ο Ρομπέρτο Περέιρα Screenshot

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΑΕΚ: «Τελειώνει» με Περέιρα – Κοϊτά και συνεχίζει

10.07.24 | 08:25

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ οι υποθέσεις των Ρομπέρτο Περέιρα και Αμπού Κοϊτά έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Ο πρώτος αναμένεται να έρθει σήμερα (10/7) στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους».

Όσον αφορά τον Κοϊτά, ο 25χρονος αναμένεται την Πέμπτη (11/7) στην Αθήνα για την Ένωση, προκειμένου να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ο δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για ένα ποσό παραχώρησης κοντά στα 3.5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που ενδεχομένως να φτάσει και στα 4 εκατ. αν συνυπολογίσουμε και τα μπόνους που προβλέπονται σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Η βελγική ομάδα θα κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ την περσινή σεζόν είχε 15 γκολ και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Περιμένει και Λαμέλα

Μετά το αίσιο τέλος με τους Μπρινιόλι – Στρακόσια, αλλά και τους Περέιρα και Κοϊτά, στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος και στον Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντινός όπως αναφέρουν μέσα της πατρίδας του εξτάζει σοβαρά την προοπτική της Ένωσης και μένει να δούμε εάν προχωρήσει το deal.

Όπως και να έχει στην ΑΕΚ «κλείνουν» μία μία τις υποθέσεις, ενόψει και του ευρωπαϊκού αγώνα που έρχεται στις 24 Ιουλίου για τα προκριματικά του Conference League, με τον Ματίας Αλμέιδα να θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται την ομάδα του.