Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Η προσοχή σε τρία «μέτωπα»

10.07.24 | 10:10

Δέκατη ημέρα προετοιμασίας στην Ολλανδία η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει… δράση! Στις 19:00, ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Γκενκ σε φιλική αναμέτρηση διάρκειας 120 λεπτών, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί εκ νέου δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο.

Η πρώτη, θα αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Όττο, Κουλιεράκη, Εκόνγκ, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα και η δεύτερη από τους Τσιφτσή, Σάστρε, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Θυμιάνη, Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλια, Σμυρλή και Μπράντον, με τον Ρουμάνο προπονητή να βλέπει στο απουσιολόγιό του μόνο το όνομα του Μαγκομέντ Οζντόεφ που έχει υποστεί διάστρεμμα.

Αναμονής… συνέχεια

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις από το μεταγραφικό «μέτωπο», η περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα παραμένει σε πρώτο πλάνο. Ο Πολωνός αμυντικός βρίσκεται στο Χορστ από το περασμένο Σάββατο αλλά ακόμα η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει αποστείλει στους «ασπρόμαυρους» τα έγγραφα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο 30χρονος στόπερ να ξεκινήσει προπονήσεις με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες έχει «φουντώσει» η φημολογία πως ο Σουαλιό Μεϊτέ όλοένα και πλησιάζει στο σημείο που θα πει το πολυπόθητο «ναι» που θα τον κρατήσει στην Τούμπα για τα επόμενα τρία χρόνια, χωρίς αυτή να επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που παρατηρείται μία στασιμότητα στο θέμα του φορ που θέλει ο Λουτσέσκου για να αναβαθμιστεί η επίθεση.

«Κατασκοπεία» στη Μπάνια Λούκα

Σήμερα το βράδυ στις 22:00, η Μπόρατς Μπάνια Λούκα υποδέχεται την Εγκνατία Ρογκοζίνε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League, «ζευγάρι» από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο γύρο.
Ανάμεσα σε αυτούς που θα βρεθούν «Gradski Stadion» θα βρεθούν και δύο άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι Γιάννης Θωμαϊδης και Μάκης Κοσμίδης, με αποστολή να «κατασκοπεύσουν» τις δύο ομάδες και να μεταφέρουν στον Ράζβαν Λουτσέσκου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, με «φόντο» την αναμέτρηση της 24ης Ιουλίου στην Τούμπα, είτε με τους Βόσνιους είτε με τους Αλβανούς.