Τελευταία Νεα

Αποκλειστικό monobala: Τρομερό περιστατικό – Προπονητής της Κ15 της Παναχαϊκής βρίζει κι ωρύεται κατά διαιτητή! (video)

10.07.24 | 11:20

Απίστευτα περιστατικά που μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνέβησαν σε αγώνα παίδων (Κ15) για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας στις 19 Ιουνίου!

Το παιχνίδι του Άτλαντα με την Παναχαϊκή βρισκόταν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σκορ στο 5-4 υπέρ των Πατρινών, την ώρα που όλα κυλούσαν ομαλά.

Μία σύρραξη ήταν η αφορμή για τον προπονητή των Αχαιών, – ο οποίος έχει κατακτήσει με την ομάδα και το πρωτάθλημα στην Κ19 -, να ξεφύγει και να αρχίσει να βρίζει και να ωρύεται κατά του διαιτητή, με το περιστατικό να έχει οδηγηθεί ήδη στη ΔΕΑΒ μετά από καταγγελία πατέρα ποδοσφαιριστή!

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο του monobala.gr στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός, ο οποίος φοράει μπλε μπουζάκι, ακούγεται να βρίζει τους ιθύνοντες της αναμέτρησης για τις αποφάσεις τους, δημιουργώντας την απορία αν οι γονείς θέλουν τέτοιους προπονητές για τα παιδιά τους…

Πριν φτάσουμε στο επίμαχο περιστατικό όμως είχε προηγηθεί μεγάλη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες των ομάδων. Δύο παίκτες του Άτλαντα πίεσαν και κέρδισαν πλάγιο, με ποδοσφαιριστή να πέφτει στο έδαφος έπειτα από κλωτσιά αντιπάλου, ενώ άλλος παίκτης άρχισε να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας!

Οι μισοί προσπαθούσαν να χωρίσουν τους υπόλοιπους, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποχωρεί, μετά την εξύβριση από τον προπονητή των Αχαιών!

Δείτε το επίμαχο βίντεο