ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια αγώνων ημέρας για τη σεζόν 2024/25 Credits: Intime

Superleague 2

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια αγώνων ημέρας για τη σεζόν 2024/25

10.07.24 | 11:41

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τις αποφάσεις για τη τιμολογιακή πολιτική της νέας σεζόν στα εισιτήρια ημέρας σε όλους τους αγώνες της ομάδας στο AEL FC ARENA (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Playoffs).

Συγκεκριμένα, οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ στο Νότιο πέταλο, συνεχίζουν στα 20 ευρώ στην Ανατολική κερκίδα και φτάνουν έως τα 30 ευρώ στην Δυτική κερκίδα.

Επιπλέον, ειδικές προσφορές υπάρχουν στα μέλη που εγγράφονται στο «Μητρώο Φίλων της ΑΕΛ» και θα έχουν μεταξύ άλλων αποκλειστική σημαντική έκπτωση στα εισιτήρια όλων των αγώνων στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα *π.χ. μη μέλος 20 ευρώ στην Ανατολική / μέλος 15 ευρώ, μη μέλος 30 ευρώ στη Δυτική / μέλος 25 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τις αποφάσεις για την τιμολογιακή πολιτική της νέας σεζόν στα εισιτήρια ημέρας σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας στο AEL FC ARENA (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Playoffs) και τα κίνητρα για όλους τους φιλάθλους υπενθυμίζοντας την αξία της υποστήριξης και την πολύπλευρη σημασία αμφίδρομα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας της σεζόν 2024-25 για όλα τα παιχνίδια θα είναι οι ακόλουθες:

– Νότιο πέταλο: 10 ευρώ (για όλους τους φιλάθλους)

– Ανατολική κερκίδα: 20 ευρώ* (Κάτοχοι members club 15 ευρώ)

– Δυτική κερκίδα: 30 ευρώ* (Κάτοχοι members club 25 ευρώ)

Όλα τα μέλη του «Μητρώου Φίλων της ΑΕΛ», που εγγράφονται συνεχώς στην πλατφόρμα premiummembersclub.aelfc.gr με την ελάχιστη χρέωση 2 ευρώ, θα έχουν μεταξύ άλλων αποκλειστική σημαντική έκπτωση στα εισιτήρια όλων των αγώνων στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα *π.χ. μη μέλος 20 ευρώ στην Ανατολική / μέλος 15 ευρώ, μη μέλος 30 ευρώ στη Δυτική / μέλος 25 ευρώ (το πέταλο με την τιμή στα 10 ευρώ αποτελεί την ελάχιστη χρέωση ώστε να μπορούν όλοι οικονομικά να βρεθούν αν το επιθυμούν κοντά στην ΑΕΛ).

Υπενθύμιση:

Οι τιμές τόσο των εισιτηρίων διαρκείας όσο και των εισιτηρίων ημέρας στις καταληκτικές ημερομηνίες που έχουν επίσημα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, θα είναι αμετάκλητες. Για όλους τους παραπάνω λόγους οι φίλαθλοι θα πρέπει να αγοράσουν τα εισιτήρια της επιθυμίας τους βάση των αναγκών και των δυνατοτήτων τους. Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ υποστηρίζει (μετά και τη σημερινή ανακοίνωση της τιμολόγησης των εισιτηρίων ημέρας) ότι τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαχρονικά η συμφερότερη αγορά.