Screenshot

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Τι ισχύει για ΑΕΚ και Αντούνα

10.07.24 | 12:07

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Μετά και το τελευταίο δημοσίευμα στο Μεξικό για την περίπτωση του Αντούνα και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ έχει προστεθεί μια νέα εστία… φωτιάς στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η «Ένωση» έχει όντως έχει σε επαφή με τον παίκτη σε παρελθοντικό χρόνο, έχει τεθεί ένα πλαίσιο συμφωνίας ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία εξέλιξη που υπήρξε στο θέμα ήταν πριν τη συμφωνία με τον Άμραμπατ.

Τι ισχύει τη δεδομένη στιγμή

Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι πως δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη στην υπόθεση, ούτε κάποια απόφαση προκειμένου η ΑΕΚ να κινηθεί για την περίπτωση του Αντούνα. Μεταγραφές είναι, βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, παρά μόνο να αναφέρεις τα δεδομένα της στιγμής τα οποία ενδεχομένως αύριο-μεθαύριο να αλλάξουν. Τα δεδομένα της στιγμής πάντως, είναι πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Ξεκάθαρη στόχευση για τις επόμενες κινήσεις

Η στόχευση του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ αυτή την ώρα αφορά καθαρά την απόκτηση σέντερ φορ και του αριστερού μπακ προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στις θέσεις που έχει άμεση ανάγκη μετά τις προσθήκες των Μπρινιόλι, Στρακόσα, Περέιρα και Κοϊτά.

Πιο επείγουσα είναι η ανάγκη για απόκτηση φορ και ως τέτοια αντιμετωπίζεται από τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αφού μετά τις αποχωρήσεις Πόνσε, Φαν Βέερτ και Αραούχο, ο μοναδικός παίκτης στο ρόστερ που μπορεί να υποστηρίξει τον ρόλο του επιθετικού κορυφής είναι ο Γκαρσία. Προφανώς αν προκύψει απρόσμενα κάτι ενδιαφέρον στην αγορά στο διάστημα αναζήτησης φορ και αριστερού μπακ η ΑΕΚ θα το χτυπήσει, ωστόσο οι προτεραιότητές της είναι για την ώρα ξεκάθαρες για το τι χρειάζεται άμεσα η ομάδα.