Το «αντίο» του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Εμείς ξέρουμε τι περάσαμε για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο» Credits: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Το «αντίο» του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Εμείς ξέρουμε τι περάσαμε για να κερδίσουμε το τρόπαιο»

10.07.24 | 15:18

Ο Στέβαν Γιόβετιτς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό με μια συγκινητική ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο Μαυροβούνιος ανήρτησε μια φωτογραφία αγκαλιά με το τρόπαιο του Conference League και παράλληλα ευχαρίστησε τόσο το επιτελείο των «ερυθρολεύκων», όσο και τους οπαδούς τους.

Το μήνυμα του Γιόβετιτς:

«Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι αλλά είναι πολύ πιο εύκολοι όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την επιτυχία! Πρόεδρος Μαρινάκης, Αντόνιο Κορντόν, Χοσέ Ιγνάσιο και Ντιέγκο Μαρτίνες, οι άνθρωποι που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Οι συμπαίκτες μου, τα λιοντάρια μου, εμείς ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια τι περάσαμε για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, προπονητές φυσικής κατάστασης, ιατρικό προσωπικό, διατροφολόγους, σεφ και φροντιστές!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον 12ο παίκτη μας όλη τη σεζόν, τους απίστευτους οπαδούς μας. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα αλλά η ατμόσφαιρα που φτιάχνετε είναι μοναδική!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stevan Jovetic (@stevanjovetic)