Χανιώτη, Θάνος Τοπούζης Credits: Α.Ο Χανιώτης - Chaniotis f.c (Facebook)

Γ' Εθνική

Χανιώτη: Αποχαιρετά ο πρώτος σκόρερ της διετίας, Θάνος Τοπούζης

10.07.24 | 19:43

Με ανάρτηση στα social media, o πρώτος σκόρερ της Χανιώτης και πέρυσι και πρόπερσι, ο Θάνος Τοπούζης, αποχαιρετά την ομάδα της Χαλκιδικής, που παραμένει βυθισμένη στην αβεβαιότητα.

Ο έμπειρος Εβρίτης φορ πέτυχε συνολικά 43 γκολ αυτή τη διετία στη Γ΄ Εθνική με τα «τσακάλια» (21 την τελευταία χρονιά και 22 την προηγούμενη) και βοήθησε σημαντικά, ενώ ήδη απασχολεί άλλες ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Χανιώτη έχει αποχωρήσει ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Καρατζιοβαλής, ενώ στον Ηρακλή Θερμαϊκού συνεχίζουν οι Λουφάκης και Αλωπούδης, τη στιγμή που παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο το αν «κατέβει» η ομάδα στη νέα Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά το μήνυμα Τοπούζη:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Χανιώτης και ειδικά στους Γιάννη Κόχειλα και Κωνσταντίνο Σαξώνη για τα 2 αυτά υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί….δεν φανταζόμουν ποτέ πηγαίνοντας στην ομάδα πριν 2 χρόνια ότι θα είναι από τα καλύτερα της ποδοσφαιρικής μου ζωής ειδικά όσο αφορά το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε αλλά και όσο αφορά τις αποδόσεις αφού αφήνω την ομάδα με 43 γκολ σε 57 αγώνες!εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια σε ότι και αν αποφασίσει και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα ξανά συνεργαστούμε με τον έναν η με τον άλλο τρόπο!».