Ηλίας Ιγνατίδης- Αλέξανδρος Αρναρέλλης - Πανιώνιος Φωτογραφία: Eurokinissi

Διεθνή

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καρίερα του ο Ιγνατίδης

10.07.24 | 20:05

Στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Ιγνατίδης.

Ο πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Ηλίας Ιγνατίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομάδα της Κύπρου.

Ο Ιγνατίδης που αναδείχθηκε εκτός από πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής με τον Πανιώνιο κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στην γείτονα χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο Ελλαδίτη επιθετικό Ηλία Ιγνατίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 συν 1 χρόνο.

Ο Ηλίας, την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανιωνίου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο της ιστορικής ομάδας στην Super League 2 σκοράροντας 24 γκολ και αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του Πανιωνίου, αλλά και γενικότερα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 κατέκτησε το πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ και πάλι όλης της Γ εθνικής με την ομάδα του Καμπανιακού σκοράροντας 25 γκολ.

Ο Ιγνατίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, μεταπήδησε στην κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Βάσας (Ουγγαρία), στην Λέφσκι Κάρλοβο (Βουλγαρία), Ποσειδών Μηχανιώνας, Άρη Παλαιοχώρας και Μακεδονικό.