Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Κωνσταντινίδης: «Είναι πράγματα που πρέπει να δούμε και να βελτιώσουμε»

10.07.24 | 22:45

Για τη φιλική ήττα του ΠΑΟΚ με 3-1 από τη Γκενκ μίλησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης τονίζοντας οτι «σύντομα θα μπούμε στον ρυθμό που πρέπει».

Ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, σχολίασε:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι με δύο 60λεπτα, είναι σημαντικό τα παιδιά να παίρνουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται και από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Υπάρχουν και τεχνικά κομμάτια που είναι πολλά σημαντικά σε αυτά τα παιχνίδια και μας βοηθάνε να βγάλουμε συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πάντα μας αρέσει να κερδίζουμε, αλλά υπάρχουν θετικά στοιχεία ακόμα και από αυτό το παιχνίδι, με θετικά και αρνητικά συμπεράσματα.

Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια για να παίξουν όλα τα παιχνίδια από ένα 90λεπτο και να είναι έτοιμα τα παιδιά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό για εμάς.

Δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες από τη Γκενκ, αλλά τρία από τα τέσσερα σουτ που έκαναν κατάφεραν να σκοράρουν. Μας προβληματίζει που χάναμε τη μπάλα, μας έβρισκαν ανοιχτούς και έφταναν εύκολα στην περιοχή μας.

Φτιάξαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και πρέπει και αυτό να το δούμε, όπως το πρέσινγκ ψηλά, το πώς θα πιέσουμε. Είναι πράγματα που πρέπει να δούμε και να βελτιώσουμε.

Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι και σωματικά και ψυχικά από τις συνεχόμενες προπονήσεις, σύντομα θα μπούμε στον ρυθμό που πρέπει».