Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Καρέτσας: «Μια μέρα θα παίξω στον ΠΑΟΚ»

10.07.24 | 22:16

Πριν καν συμπληρώσει 16 χρόνια ζωής, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας λογίζεται ως κομμάτι της «πρώτης» ομάδας της Γκενκ και σήμερα πήρε φανέλα βασικού σε ένα φιλικό που θα το θυμάται για πάντα!

Ο λόγος; Το ότι ο ίδιος είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, από την ηλικία των 3 ετών, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του μετά την αποψινή αναμέτρηση.

«Είμαι ΠΑΟΚ από 3 χρονών, πάντα με τον πατέρα μου παρακολουθούμε τα παιχνίδια του. Ήταν πολύ ωραία σήμερα, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν ήταν βέβαια ο καλύτερος ΠΑΟΚ που θα μπορούσε να είναι, αλλά πιστεύω θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο σούπερ ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, με πατέρα από τις Σέρρες και μητέρα από την Αθήνα, συνεχίζοντας:

«Για μένα, ο Κωνσταντέλιας είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε πριν το ματς, τον παρακολουθώ και τον θαυμάζω. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναξαν το όνομά μου, βγήκαν φωτογραφίες μαζί μου και μιλήσαμε, ήταν πολύ ωραία.

Είμαι 16 χρονών, όλα γίνονται γρήγορα, νομίζω πως θα παίξω φέτος στο πρωτάθλημα και αν έχω την ευκαιρία θα την εκμεταλλευτώ και θα παίξω καλά».

Σε ότι αφορά το αν στο μυαλό του βρίσκεται η σκέψη να αγωνιστεί στο μέλλον σε κάποια ελληνική ομάδα, ο Καρέτσας δεν το σκέφτηκε… δευτερόλεπτο: «Μια μέρα θα παίξω στον ΠΑΟΚ»