Η ομάδα της Μαγνησίας δεν συνάντησε καμία αντίσταση και κέρδισε με 11-0 τον Θησέα. Credits: Volos FC.gr

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Βόλος: Θετικό «ξεμούδιασμα» κόντρα στον Θησέα … Χατ-τρικ ο Ασεχνούν

10.07.24 | 23:31

O Βόλος δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Θησέα Αγριάς.

Η ομάδα της Μαγνησίας δύο μέρες πριν αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί η β’ φάση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, κέρδισε με 11-0 τους «πράσινους» στο γήπεδο της Πορταριάς.

Να υπενθυμίσουμε πως οι «κυανέρυθροι» λιγό πιο πριν πυροδότησαν την μεταγραφική βόμβα, προσθέτοντας έναν πρωταθλητή στο ρόστερ τους, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 3ο λεπτό, όταν ο Γκαρσία πέτυχε το 1-0 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Μακρινό σουτ του Ντε Καμπς στο 6’ σταμάτησε στο δοκάρι και στο 14’ ήρθε το 2-0 από τον Βαϊνόπουλο με νέο σουτ εντός περιοχής.

Στο 43’ ο Λεγκίσι πέτυχε το 3-0 με διαγώνιο σουτ σε ένα πρώτο μέρος, που ο Βόλος είχε επιθετικό μονόλογο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες ακόμη. Δυνατό σουτ του Γκαρσία πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (19′), η κεφάλια του Τσοκάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ σταμάτησε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα στο 25′.

Τρομερό δεύτερο ημίχρονο … καταιγίδα 8 τερμάτων

Ο «χορός» συνεχίστηκε στο 58’ με τον Θεοχάρη να σκοράρει με σουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο δύο λεπτά μετά, ο Γκλάβτσιτς έγραψε το 5-0.

Στο 63’ ο αρχηγός του β’ ημιχρόνου Γιώργος Μύγας χρίστηκε κι αυτός σκόρερ ενώ στο 68’, ένας ακόμη αμυντικός, ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος έγραψε το 7-0.

Στη συνέχεια, ανέλαβε… δράση ο Γιασίν Ασεχνούν, που πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 17 λεπτά (72’, 85’, 89’) ενώ ενδιάμεσα είχε βάλει το όνομά του στη λίστα των παικτών που σκόραραν και ο Απόστολος Χάνος με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο ευρύ 11-0.

Βόλος -Θησέας 11-0

Βόλος (Γκόμεζ): Κόβατς, Τάχατος, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Σμόιλερς, Ντε Καμπς, Τσοκάνης, Λεγκίσι, Νταϊλάνι, Βαϊνόπουλος, Γκαρσία

Β’ ΜΕΡΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Λυκουρίνος, Δόσης, Χάνος, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Ασεχνούν, Θεοχάρης

Θησέας Αγριάς (Ανδρουτσόπουλος): Μπαλαματσής, Μασούρας, Κουκουτής, Λεώνης, Αγιάζι, Παπαδήμος, Λαζεκίδης, Μάρκου, Παρίσης, Μέρο, Σιμιτζής.

Έπαιξαν και οι: Καποτάς, Μούτος, Κουβαράς, Μητρομάρας, Ρεχοβάρι