Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο Φωτογραφία: Intime

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 11/7/24: Φαβορί η ασταμάτητη Μποταφόγκο 

11.07.24 | 09:35

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα του Πέμπτης 11 Ιουλίου και θα κατευθυνθούμε στο Bραζιλίανικο πρωτάθλημα.

Φαβορί η Μποταφόγκο

Στο «Estadio Manoel Barradas» η Βιτόρια κοντράρεται με την Μποταφόγκο (03:30) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A Βραζιλίας.

Η Βιτόρια ψάχνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ανοίξει διαφορά με την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ενώ η Μποταφόγκο βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και είναι μεταξύ των ομάδων που θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Η Βιτόρια πηγαίνει στο ματς με την Μποταφόγκο με διαφορετικό αέρα μετά την εντός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Κρισιούμα τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7). Ήταν η πρώτη έπειτα από δύο απανωτές ήττες και της δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση ώστε να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και απέναντι σε μια ποιοτικότερη ομάδα, που είναι υποψήφια για τον τίτλο.

Η Μποταφόγκο, από την πλευρά της, προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και εμφατική νίκη με 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, ενώ για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική παρέμεινε αήττητη. Σε αυτό το διάστημα έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει χάσει μονάχα μια φορά στα τελευταία 14 επίσημα παιχνίδια της (9-4-1).

Βιτόρια και Μποταφόγκο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη σε ματς όπου το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 2,30 στην Interewetten.

Nτερμπάρα ολικής στην Βραζιλία

Στην «Arena MRV» η Ατλέτικο Μινέιρο καλωσορίζει τη Σάο Πάολο (03:30) σε αναμέτρηση στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A Βραζιλίας.

Η Ατλέτικο Μινέιρο ψάχνει αντίδραση έπειτα από ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η Σάο Πάολο θέλει το αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει δυνατά στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Ατλέτικο Μινέιρο τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) ηττήθηκε με 3-0 από την Μποταφόγκο εκτός έδρας. Ήταν η δεύτερη απανωτή ήττα της. Έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της (1-2-4) κι έτσι η πολύ καλή αρχή που έκανε, μοιάζει πλέον μακρινή με τον κόσμο της να έχει στραφεί εναντίον των παικτών και του προπονητή Γκάμπι Μιλίτο.

Η Σάο Πάολο, πάλι, υπό τον Λουίς Σουμπελδία νιώθει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Μπραγκαντίνο. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία της και χάρη σ’ αυτές έχει εκτοξευθεί στη βαθμολογική κατάταξη και ονειρεύεται ακόμη περισσότερες θετικές στιγμές.

Ατλέτικο Μινέιρο και Σάο Πάολο έχουν επιθετικά επιχειρήματα για να προτάξουν στην σκακιέρα και η επιλογή του goal/goal δίνεται στο 1.95  στην Interewetten.