Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Παναιτωλικού για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Αρη Φωτογραφία: Intime

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός: Μέσα ο Σενγκέλια στο ιστορικό ραντεβού με τον Άρη

12.02.24 | 20:08

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού, για τον αυριανό (13/2, 19:30) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αγρινιώτες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αγώνα για τους «4» του θεσμού. Μάλιστα, αυτό το ιστορικό ραντεβού θα γίνει παρουσία των οπαδών του Παναιτωλικού, καθώς τα γήπεδα των ομάδων της Super League από σήμερα ανοίγουνε ξανά για το κοινό τους.

Στα ευχάριστα για τον Γιάννη Πετράκη, είναι ότι ο Λεβάν Σενγκέλια που δεν έπαιξε λόγω ίωσης στο Σαββατιάτικο 1-0 επί του Ατρόμητου, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο από καιρό τραυματίας Μπαλντασάρα αλλά και ο Μπακάκης που έκανε εκ νέου ατομικό. Επίσης, εκτός είναι οι Καπίνο, Ντίαζ, Μπάμποκ, Μπελεβώνης και Μπουζούκης.

Η αποστολή του Πετράκη

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» όπως την ανακοίνωσε ο Πετράκης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης αποτελείται από τους: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.