Μακεδονικός Γέφυρας, Τρύφων Γιούδας Credits: Eurokinissi

Τοπικά

ΕΠΣΜ: Πήρε τον «Σουπερλιγκάτο» γκολκίπερ Τρύφωνα Γιούδα ο Μακεδονικός Γέφυρας

11.07.24 | 10:52

«Ηχηρή» μεταγραφή στα δοκάρια για τον Μακεδονικό Γέφυρας, με… άρωμα Super League. Την ερασιτεχνική ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ενισχύσει ο Τρύφων Γιούδας, ο 31χρονος τερματοφύλακας που έχει θητεία σε Ηρακλή και Πανθρακικό, ενώ ακόμα έπαιξε στην Παλαιόχωρα Χανίων, αλλά και στη Γερμανία. Mια προσθήκη-υπέρβαση για τα δεδομένα της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση των «πράσινων»:

«Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος για την ομάδα μας καθώς βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έλευση ενός ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε Superleague, αλλά και στα γερμανικά πρωταθλήματα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα Τρύφων Γιούδα ο οποίος μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή και του Πανθρακικού. Η τεράστια εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα μας για να πετύχει στο απόλυτο τους στόχους της. Τρύφωνα καλώς όρισες στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλά clean sheet τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Παράλληλα, η ομάδα του Νίκου Ζαπρόπουλου απέκτησε τον Γιώργο Μιμηκόπουλο, ενώ ανανέωσε για τέταρτη σεζόν με τον αμυντικό Κωνσταντίνο Τζιαφάλια, που ήταν και πρώτος σκόρερ του Μακεδονικού Γέφυρας.