Νέστος Χρυσούπολης, Φράνκο Σέα

Γ' Εθνική

Σέα στο monobala: «Γι’ αυτό μένω στον Νέστο, παρότι είχα καλές προτάσεις»

11.07.24 | 12:58

Την απόφαση να μείνει κάτοικος Χρυσούπολης, φορώντας για τρίτη σεζόν τη φανέλα του Νέστου, πήρε ο… περιζήτητος Φράνκο Σέα, με τον Αργεντινό «γκολεαδόρ» να αναλύει στο monobala.gr το σκεπτικό της επιλογής του.

Ο έμπειρος φορ, που έχει παίξει και σε Παλαιόχωρα Χανίων και Πόντιους Κοζάνης, προσέλκυσε τα βλέμματα μετά τα 28 γκολ πέρυσι, όπου ήταν πρώτος σκόρερ σε όλη τη Γ΄ Εθνική. Οι Καβαλιώτες τερμάτισαν δεύτεροι και ο ίδιος έγινε δέκτης προτάσεων.

Παράλληλα, και πρόπερσι ο «Ελ Τόρο» («ταύρος»), όπως είναι το προσωνύμιο του Λατινοαμερικάνου, ήταν ξανά πρώτος σκόρερ στην ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, βοηθώντας τη να σωθεί με «τρελό» β΄ γύρο (ήταν τελευταία στον πρώτο, πριν αποκτηθεί). Αναλυτικά όσα είπε ο Σέα:

«Είχα δυο προτάσεις τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες. Αλλά ο Νέστος με βοήθησε πολύ με το θέμα με τη βίζα μου. Έτρεχε για πολλά θέματα για μένα και μου φέρθηκε καλά. Ήταν ανθρώπινο το ζήτημα. Όταν πήγα καλά και είχα προτάσεις, δεν ήθελα να τους αφήσω, αφού ήθελαν πολύ να μείνω. Στόχος είναι ακόμα μια καλή χρονιά για μένα, όπως πέρυσι. Και για το Νέστο, μια ακόμα καλύτερη σεζόν. Να προσπαθήσουμε να ανέβουμε με την ομάδα στη Super League 2 φέτος».