Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Γιάννης Παπαδόπουλος Credits: Eurokinissi

Superleague 2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Eκτελεστικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδόπουλος

11.07.24 | 13:12

Συνεχίζεται η στελέχωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, με επάνδρωση σε καίρια πόστα ενόψει της παρθενικής σεζόν στη Super League 2.

Μετά τον πρόεδρο Απόστολο Καλαϊτζίδη, τον γενικό αρχηγό Μάκη Θεοχάρη, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Φιρινίδη και τον παραμένοντα Πέτρο Κεραμιδά, που από γενικός αρχηγός παίρνει «μετάθεση» για αντιπρόεδρος, στην εξωαγωνιστική «ομάδα» για τον Εθνικό προστίθεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο Κατερινιώτης παράγοντας έχει μεγάλη πείρα στο χώρο, με συνεργασία με τους Πόντιους Κατερίνης στη Γ΄ Εθνική, αλλά κυρίως με τον Ηρακλή, και σε επίπεδο Super League 2, με τελευταία θητεία στον «Γηραιό» το 2018, όταν είχε αναλάβει θέση «Ειδικού Συμβούλου, με αρμοδιότητα σε θέματα Αδειοδότησης και Διαχείρισης του Χρέους, καθώς επίσης και Οργανωτικός Υπεύθυνος Γραφειοκρατικών Διαδικασιών».

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει εκτελεστικός διευθυντής στο Νέο Κεραμίδι, δηλαδή τη γενική διεύθυνση στην ΠΑΕ, με διευρυμένες αρμοδιότητες και αρκετά σημαντικά καθήκοντα, στην οργάνωση και τη λειτουργία στην καθημερινότητα.