Καβάλα, Χάρης Παππάς, Νίκος Καραμπετάκης Credits: Kavala FC (Facebook)

Superleague 2

Καβάλα: Ανακοινώθηκε ο Καραμπετάκης – Τεχνικός διευθυντής ο Χάρης Παππάς

11.07.24 | 13:55

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του monobala.gr για την καταγραφή της ισχυρής υποψηφιότητας του Νίκου Καραμπετάκη για τον πάγκο της Καβάλας (δημοσίευμα από 14 Ιουνίου).

Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε όπως διαφαινόταν οριστικά πλέον τις τελευταίες μέρες την έλευση του έμπειρου Καβαλιώτη τεχνικού, που είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας και πρόεδρος στον σύνδεσμο προπονητών του Νομού.

Ο Καραμπετάκης δούλεψε στη Super League ως υπηρεσιακός στον ΟΦΗ και ως τεχνικός συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή, έχει βρεθεί στο τιμ της Ντρίτα, στην Α΄ κατηγορία Κοσόβου (με τον Άκη Βάβαλη), ενώ πέρυσι ήταν στο πλευρό του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον Λεβαδειακό, πανηγυρίζοντας άνοδο στη Stoiximan Super League με τους Βοιωτούς.

Ως πρώτος προπονητής, ο Νίκος Καραμπετάκης εργάστηκε σε επίπεδο Β΄ Εθνικής στον Αγροτικό Αστέρα (2016-2017), στη Football League με Ιάλυσο Ρόδου και Τρίγλια και στη Γ΄ Εθνική με Απόλλωνα Παραλιμνίου (με ιστορική πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας ως τα προημιτελικά), Δόξα Δράμας, Νέστο Χρυσούπολης (με σημαντικές διακρίσεις).

Το βιογραφικό Παππά

Όσο για τον Χάρη Παππά, που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής, πρόκειται επίσης για Καβαλιώτη και παλαίμαχο παίκτη των «γαλάζιων», όπως και πολλών ομάδων ακόμα. Ο Παππάς δούλεψε δυο φορές ως πρώτος κόουτς στον Αετό Οφρυνίου (τοπικό Καβάλας), διατέλεσε βοηθός προπονητή στην Ξάνθη (2021), ενώ είναι παλαίμαχος, εκτός από τον ΑΟΚ και τους Ξανθιώτες και των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Πανσερραϊκού, Παναιτωλικού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκης Βόλου, Ολυμπιακού Βόλου, Ορφέα Ελευθερούπολης, έχοντας περάσματα και από τη Γερμανία (Μόναχο 1860, Ίρντιγκεν).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας:

«Το ταξίδι ξεκίνησε, get addicted to AOK

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Καβαλιώτη προπονητή Νίκο Καραμπετάκη και τον τεχνικό διευθυντή Χάρη Παππά οι οποίοι έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη της νέα διοίκησης και συμφώνησαν σήμερα παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα Θάνου Σπανδωνίδη.

Σύντομα θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις ενόψει της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Superleague 2. ».