Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Πανιώνιος: «Κυανέρυθρος» και ο Μπούσης – Οι επόμενες κινήσεις

11.07.24 | 17:15

Γράφει: Μάριος Βλαβιανός

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο Πανιώνιος συνεχίζει το «χτίσιμο» του ρόστερ για την νέα σεζόν, που θα βρει τους «κυανέρυθρους» στη Super League 2.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, οι άνθρωποι του Πανιωνίου ολοκλήρωσαν με επιτυχία ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, ντύνοντας στα κυανέρυθρα τον Μιχάλη Μπούση, όπως… αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη, Δημήτρης Πετκάκης.

Πρόκειται για τον 25χρονο αριστερό μπακ, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων στη θέση του, στο πρωτάθλημα της Super League 2. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Καμπανιακό, πραγματοποιώντας 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει περάσει επίσης από Εργοτέλη, ΑΕΚ Β’, Απόλλων Λάρισας και Αιγάλεω.

Οι επόμενες κινήσεις

Ο Πανιώνιος έχει ανακοινώσει τον Τάσο Αυλωνίτη, ενώ έχει κάνει δικός του, τους Μπούση, Πιερτζακόμι, Ενγκουέμ, Χρούστινετς και Γιαννακόπουλο, ενώ πλησιάζει και στο Χριστόπουλο του Ηλυσιακού, που ξεχώρισε ως δεξί μπακ, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr ο Πανιώνιος πλησιάζει και σε τρεις ακόμα πολύ σημαντικές κινήσεις, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται μια ανάσα από συμφωνία με τους Σαντάνα, Γκίνι και Νοικοκυράκη.

Ο πρώτος είναι 33χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, που τη σεζόν 22/23 διέπρεψε με τη φανέλα της Athens Kallithea στη Super league 2, ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Super League, με τη Λαμία, πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Γκίνι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων μέσων του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, έχοντας περάσει από σημαντικές ομάδες της κατηγορίας, όπως Χανιά, Κηφισιά και Ιωνικό, ενώ επιστρέφει σε… γνώριμα μέρη, καθώς αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του Πανιωνίου, έχοντας αγωνιστεί μάλιστα και με την πρώτη ομάδα.

Τέλος ο Νοικοκυράκης αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων της κατηγορίας, ωστόσο οι «κυανέρυθροι«» φαίνεται πως θα βγουν νικητές στην… κούρσα για τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με τον Γιούχτα, μετρώντας σε 34 συμμετοχές (πρωτάθλημα και Κύπελλο), 5 γκολ και 9 ασίστ.

Θέλει να κλείσει με τρόπο… εντυπωσιακό

Πέρα από τα παραπάνω ονόματα, στον Πανιώνιο θέλουν να κλείσουν εντυπωσιακά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ ακόμα, που με τα υπάρχοντα δεδομένα θα είναι από την αγορά του εξωτερικού, ενώ θα αποκτηθεί και ένα φορ, που θα κάνει με το «καλημέρα» τη διαφορά.